BILANȚ TRAGIC: Un bărbat a ars de viu, iar altul a murit intoxicat

Share

Două persoane și-au pierdut viața în incendii în ultimele 24 de ore, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI. Primul caz a avut loc miercuri, 11 ianuarie în orașul Nisporeni, iar al doilea, în aceeași zi, în orașul Hâncești.

Potrivit informațiilor preliminare, incendiul a izbucnit într-o casă de locuit. Focul a afectat bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafața de 6 m2. Incendiul a fost localizat de populație, iar intervenția pompierilor a fost solicitată pentru lichidarea finală a acestuia. În timpul misiunii de stingere, salvatorii au depistat cadavrul parțial carbonizat a unui bărbat în vârstă de 66 de ani. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Al doilea caz s-a produs în orașul Hâncești, pe strada Nicolaie Milescu Spătaru nr.7a. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat în seara zilei de ieri, la ora 23:01. Aici, pompierii IGSU au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, care a avut loc într-o o casă de locuit. Focul a distrus bunuri materiale din două camere și acoperișul în totalitate.

În timpul intervenției, din interiorul locuinței a fost evacuat proprietarul inconștient, fără arsuri pe suprafața corpului. Ulterior, angajații Serviciului Asistență Medicală Urgentă au constatat decesul bărbatului, în vârstă de 60 de ani.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share