A fost găsit cadavrul Yanei, fata ucisă de un moldovean în Italia

Dumitru, de naționalitate moldovenească acum aflat în închisoare, sub acuzație de omor cu premeditare și ascundere a unui cadavru, o omorâse în apartamentul pe care fata îl împărțea cu proprietarul casei.
Share

Sfârșitul oricărei speranțe pentru tatăl Oleksander de a-și regăsi soarele, așa cum o numea cu afecțiune fiica lui, a venit ieri la ora 15.15, când o echipă de carabinieri, angajată încă de dimineață în căutări cu un grup de voluntari, a găsit cadavrul Yanei Malajko, cel Barman ucrainean de 23 de ani, ucis de fostul ei iubit Dumitru Stratan, 34 de ani.

Era sub o grămadă de lemne, într-o zonă rurală din via Benaco, lângă o centrală electrică, la granița dintre provinciile Mantua și Brescia.

Dumitru, de naționalitate moldovenească acum aflat în închisoare, sub acuzație de omor cu premeditare și ascundere a unui cadavru, o omorâse în apartamentul pe care fata îl împărțea cu proprietarul casei.

Nici cel mai mic ajutor nu a venit de la Dumitru, aflat în închisoare din 21 ianuarie: nici o vorbă cu magistrații care l-au chestionat de mai multe ori și, mai ales, nici o intenție de a dezvălui unde ascunsese cadavrul. Părintele Oleksander a participat personal la percheziții de zile întregi și și în această dimineață a preluat conducerea unui grup de voluntari care au căutat o zonă mare din jurul locului unde va fi găsit cadavrul mai târziu după-amiaza.

Fostul iubit manipulase camerele din apartament, însă zadarnic pentru că cele din afara blocului îl filmaseră încărcând geanta cu cadavrul în portbagajul mașinii; iar camerele de prin oraș îl imortalizaseră în timp ce se îndrepta spre zona Vallee. Aici, însă, se blocase cu mașina în noroi unde un martor îl văzuse și îl ajutase și el.

Dumitru mai încercase să dea jos ancheta trimițându-i surorii sale, după ora 5 dimineața zilei de 21 ianuarie, câteva mesaje de pe mobilul Yanei, pentru a demonstra că fata era încă în viață la acel moment.

Relația dintre Yana și Dumitru, care în copilărie a descoperit trupul tatălui său sinucigaș primind o traumă pe care nu o va depăși niciodată, spun membrii familiei, a devenit furtunoasă în ultima vreme din cauza problemelor sale, incapabil să aibă o viață obișnuită, precum și fără un loc de muncă. Lucra ocazional în barul surorii sale, cafeneaua Event din Castiglione, dar izbucnirile lui de gelozie față de fată au fost continue.

Yana îl părăsise pe 7 ianuarie și el, în zilele următoare, dezvoltase o ură aprigă față de ea. Deși nu vorbește acum, îi mărturisise crima surorii sale: „Am omorât-o așa cum m-a omorât ea” s-a justificat, în delirul său, referindu-se la noua relație pe care Yana o stabilise cu un băiat care frecventa același lucru.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share