Cer senin și soare. Prognoza meteo, 2 februarie 2023

Share

Experții Serviciului Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru joi, 2 februarie, cer variabil, fără precipitații. Vântul va sufla dinspre sud-vest slab până la moderat, cu unele rafale în zonele mai înalte.

Regimul termic rămâne neschimbat, iar valorile minime indicate de termometre noaptea se vor situa între -5..0°C, iar maximele zilei vor fi cuprinse între 0..4ºC.

La nordul Republicii Moldova astăzi se așteaptă 0°C.. 1°C.

În raioanele de centru temperatura maximă va oscila între 2°C.. 3°C, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la -3°C.. -2°C.

În sudul țării, vom avea parte de temperaturi de 4°C.. 5°C pe timp de zi, iar noaptea -1°C.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share