Mobilizare ascunsă în Transnistria

Ministerul Apărării al așa-zisei Republici Transnistrene cheamă cetățenii să participe la un cantonament militar de trei luni de la 1 martie. Oare nu este aceasta o mobilizare ascunsă?
Share

Ministerul Apărării al așa-zisei Republici Transnistrene cheamă cetățenii să participe la un cantonament militar de trei luni de la 1 martie. Oare nu este aceasta o mobilizare ascunsă?

Participanții la tabere beneficiază de alocație bănească și de îmbrăcăminte, cazare și masă. Indemnizație monetară lunară pentru cetățenii care nu lucrează chemați pentru pregătire militară – de la 2800 de ruble ale PMR. La tabăra de antrenament pot participa bărbații cu vârsta sub 55 de ani apți pentru serviciul militar.

Este cert că toți acești “pacifiști” vor fi învățați să ne ucidă pe noi, cetățeni ai Republicii Moldova…

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share