Moldoveancă arestată de FBI: cazul Mădălinei Cojocari

Moldoveancă arestați de FBI - cazul Mădălinei Cojocari
Share

FBI s-a implicat în cazul dispariției Mădălinei Cojocari, în SUA. Părinții fetiței de 11 ani au fost arestați

Mădălina Cojocari, o fetiță de 11 ani din Cornelius, Carolina de Nord, SUA, a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie, însă părinții ei i-au anunțat dispariția abia după trei săptămâni. Marți, FBI-ul a distribuit imagini video din 21 noiembrie, despre care se crede că sunt ultimele în care a fost surprinsă Mădălina. Părinții fetiței de 11 ani au fost arestați.

Poliția Cornelius i-a arestat sâmbătă pe mama Mădălinei, Diana Cojocari, de 37 de ani, originară din Republica Moldova, și pe tatăl ei vitreg, Christopher Palmiter, de 60 de ani, pentru că nu au anunțat forțelor de ordine dispariția unui copil, a declarat poliția. În Carolina de Nord, părinții sunt obligați să își declare copiii dispăruți în termen de 24 de ore, în conformitate cu „Legea lui Caylee” potrivit Insider.

În clipul distribuit pe Twitter de FBI, Mădălina Cojocari a fost surprinsă de cameră în autobuzul școlar aranjând-și părul. „Este cea mai recentă confirmare independentă pe care o au anchetatorii cu momentu în care Madalina ar fi fost văzută ultima dată. Ea a coborât din autobuz pe 21-11-22, la ora 16:59.

“Căutăm martori din afara familiei pentru a stabili cronologia exactă a momentului în care a dispărut”, a anunțat FBI Charlotte, Carolina de Nord, în postarea de pe Twitter.

FBI Charlotte a lansat noi fotografii cu Madalina Cojocari, în vârstă de 11 ani, fata din Carolina de Nord, care a fost dată dispărută de o lună.

„La începutul acestei săptămâni, v-am spus că Mădălina iubește caii. Puteți vedea bucuria pură pe care o simte atunci când își duce poneii de plastic la plajă”, a declarat un tweet al FBI Charlotte care însoțește fotografiile. „Și îi place să călărească poneiul adevărat pe nume Rayne.”

Mădălina, care are 1,47 metri, părul şaten şi cântăreşte 40 de kilograme, a fost văzută ultima acasă în seara de 23 noiembrie, dar a fost dată dispărută abia pe 15 decembrie. Pentru că a lipsit de la școală, un consilier a contactat-o pe mama ei, Diana Cojocari. Într-un final, aceasta s-a dus la școală pe 15 decembrie și a mărturisit că fiica ei a dispărut de 3 săptămâni.

Femeia a mai spus că în seara de 23 noiembrie ea și soțul ei s-au certat, iar acesta a plecat a doua zi în vizită la familia lui, revenind după câteva zile. Diana a spus că inițial a crezut că Mădălina a plecat, fără să-i spună, împreună cu tatăl ei vitreg. Femeia a mai spus că nu i-a anunțat dispariția mai devreme pentru că se temea că va avea din nou probleme cu soșul ei.

Autoritățile au vizitat anterior locuința la începutul anchetei și au găsit o zonă din bucătărie blocată cu placaj, potrivit documentelor obținute de WBTV.

Întrebat despre zona împădurită, Palmiter le-ar fi spus ofițerilor că va face un apartament separat.

Mădălina cântărește aproximativ 40 kg și a fost văzută ultima oară purtând blugi, pantofi Adidas roz, mov și alb și un tricou și jachetă albă.

Oricine are informații cu privire la locul unde se află Mădălina este rugat să contacteze Departamentul de Poliție Cornelius la 704-892-7773 sau Serviciul Crimestoppers North Mecklenburg la 704-896-7867

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Biden s-a întâlnit cu văduva și fiica lui Navalnîi / VIDEO

Joe Biden s-a întâlnit joi, la San Francisco, în California, cu Iulia şi Daşa Navalnaia, văduva şi fiica opozantului rus Alexei Navalnîi care a murit în închisoare săptămâna trecută, iar şeful Casei Albe a lăudat „un om de un curaj incredibil”. În cadrul acestei întâlniri, care a fost ţinută departe de ochii presă, preşedintele american

Browser-ul Chrome lansează o funcţie de scris cu ajutorul AI

Google a început să implementeze în browser-ul Chrome o facilitate care foloseşte inteligenţa artificială pentru a ajuta utilizatorii să compună sau să completeze diverse texte. Bazată pe modelul lingvistic Gemini, care tocmai şi-a pierdut temporar abilitatea de a genera imagini istorice din cauza inexactităţilor flagrante produse, noul instrument se numeşte „Help me write”. Help me

Marko Șevcenko: Coloana a 5-a reprezintă un pericol mare pentru Ucraina și R.Moldova

„Coloana a 5-a a fost și este un mare pericol pentru Ucraina și, la fel, Republica Moldova. De acest lucru trebuie să se ocupe instituțiile care se ocupă de securitate. Faptele care reies inclusiv din mass-media arată că acest lucru trebuie luat în foarte serios”, a declarat ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Marko Șevcenko, într-un interviu

Atac cibernetic masiv la Poșta Moldovei, serviciile au fost sistate

Poșta Moldovei a fost supusă unui atac cibernetic masiv în cursul zilei de 20 februarie. Prestarea serviciilor poștale și financiare a fost parțial reluată abia astăzi, 21 februarie, iar echipa tehnică încă lucrează la remedierea problemei. „Vă aducem la cunoștință că, sistemul informatic al întreprinderii a fost supus unui atac cibernetic de tip ransomeware care

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share