Moldoveancă arestată de FBI: cazul Mădălinei Cojocari

Moldoveancă arestați de FBI - cazul Mădălinei Cojocari
Share

FBI s-a implicat în cazul dispariției Mădălinei Cojocari, în SUA. Părinții fetiței de 11 ani au fost arestați

Mădălina Cojocari, o fetiță de 11 ani din Cornelius, Carolina de Nord, SUA, a fost văzută ultima dată pe 23 noiembrie, însă părinții ei i-au anunțat dispariția abia după trei săptămâni. Marți, FBI-ul a distribuit imagini video din 21 noiembrie, despre care se crede că sunt ultimele în care a fost surprinsă Mădălina. Părinții fetiței de 11 ani au fost arestați.

Poliția Cornelius i-a arestat sâmbătă pe mama Mădălinei, Diana Cojocari, de 37 de ani, originară din Republica Moldova, și pe tatăl ei vitreg, Christopher Palmiter, de 60 de ani, pentru că nu au anunțat forțelor de ordine dispariția unui copil, a declarat poliția. În Carolina de Nord, părinții sunt obligați să își declare copiii dispăruți în termen de 24 de ore, în conformitate cu „Legea lui Caylee” potrivit Insider.

În clipul distribuit pe Twitter de FBI, Mădălina Cojocari a fost surprinsă de cameră în autobuzul școlar aranjând-și părul. „Este cea mai recentă confirmare independentă pe care o au anchetatorii cu momentu în care Madalina ar fi fost văzută ultima dată. Ea a coborât din autobuz pe 21-11-22, la ora 16:59.

“Căutăm martori din afara familiei pentru a stabili cronologia exactă a momentului în care a dispărut”, a anunțat FBI Charlotte, Carolina de Nord, în postarea de pe Twitter.

FBI Charlotte a lansat noi fotografii cu Madalina Cojocari, în vârstă de 11 ani, fata din Carolina de Nord, care a fost dată dispărută de o lună.

„La începutul acestei săptămâni, v-am spus că Mădălina iubește caii. Puteți vedea bucuria pură pe care o simte atunci când își duce poneii de plastic la plajă”, a declarat un tweet al FBI Charlotte care însoțește fotografiile. „Și îi place să călărească poneiul adevărat pe nume Rayne.”

Mădălina, care are 1,47 metri, părul şaten şi cântăreşte 40 de kilograme, a fost văzută ultima acasă în seara de 23 noiembrie, dar a fost dată dispărută abia pe 15 decembrie. Pentru că a lipsit de la școală, un consilier a contactat-o pe mama ei, Diana Cojocari. Într-un final, aceasta s-a dus la școală pe 15 decembrie și a mărturisit că fiica ei a dispărut de 3 săptămâni.

Femeia a mai spus că în seara de 23 noiembrie ea și soțul ei s-au certat, iar acesta a plecat a doua zi în vizită la familia lui, revenind după câteva zile. Diana a spus că inițial a crezut că Mădălina a plecat, fără să-i spună, împreună cu tatăl ei vitreg. Femeia a mai spus că nu i-a anunțat dispariția mai devreme pentru că se temea că va avea din nou probleme cu soșul ei.

Autoritățile au vizitat anterior locuința la începutul anchetei și au găsit o zonă din bucătărie blocată cu placaj, potrivit documentelor obținute de WBTV.

Întrebat despre zona împădurită, Palmiter le-ar fi spus ofițerilor că va face un apartament separat.

Mădălina cântărește aproximativ 40 kg și a fost văzută ultima oară purtând blugi, pantofi Adidas roz, mov și alb și un tricou și jachetă albă.

Oricine are informații cu privire la locul unde se află Mădălina este rugat să contacteze Departamentul de Poliție Cornelius la 704-892-7773 sau Serviciul Crimestoppers North Mecklenburg la 704-896-7867

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Două căprioare, eliberate din captivitate de autorități în raionul Nisporeni

Într-o acțiune promptă și decisivă, inspectorii pentru Protecția Mediului din raionul Nisporeni au reușit să elibereze două căprioare ținute ilegal în captivitate de un locuitor al satului Odobești. Autoritățile au fost sesizate de un cetățean vigilent, iar intervenția lor rapidă a dus la salvarea animalelor. Inspectorii s-au deplasat la fața locului imediat după primirea alertei

NATO păstrează 500.000 de militari în alertă din cauza amenințării rusești

În contextul creșterii tensiunilor cu Rusia, Alianța Nord-Atlantică (NATO) a mobilizat 500.000 de militari pentru a contracara posibilele agresiuni ale Moscovei. Acest pas vine după o serie de evenimente ce au consolidat temerile legate de intențiile expansioniste ale Rusiei, printre care anexarea Crimeei în 2014 și invazia Ucrainei în 2022. În ultimii zece ani, NATO

Copiii din raioanele Cahul și Rezina beneficiază de servicii stomatologice gratuite

În perioada 22-25 iulie, copiii din raioanele Cahul și Rezina vor avea acces la servicii stomatologice gratuite oferite de echipe mobile de medici specialiști. Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), aceste servicii vor fi disponibile pentru copiii din localitățile Taraclia de Salcie și Doina. Pe lângă aceste servicii stomatologice, un complex radiodiagnostic mobil

China plănuiește să crească vârsta de pensionare, acum cea mai scăzută din lume

China intenționează să mărească treptat vârsta de pensionare, în prezent cea mai scăzută din lume, pentru a permite oamenilor să lucreze mai mult timp și pentru a reduce presiunea asupra sistemului de pensii, în contextul în care multe provincii se confruntă deja cu deficite, informează agenția Reuters. Această reformă este urgentă, având în vedere că

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share