Pe 17 decembrie Mihail Cotruță luptă la Dusseldorf pentru titlul mondial

Vedetele Joilton Lutterbach și Mihail Cotruță urmează să se lupte în Germania la BRAVE CF 68 pentru titlul mondial
Share

Lutterbach și Cotruța se vor înfrunta pentru titlul mondial interimar BRAVE CF în categoria super ușoară, ambii rivali caută să câștige centura pentru a-l înfrunta pe cel mai bun Super Lightweight în arte marțiale mixte, Eldar Eldarov.

Moldoveanul Cotruța și-a asigurat locul în categoria 75kg pe locul doi, cu un clasament dominant în primul tur în fața brazilianului Luan Santiago la BRAVE CF 60. În urma acestui eveniment, Lutterbach din Brazilia a zdruncinat apoi divizia Super Ușoară când l-a eliminat fostul numărul unu germanul Marcel Grabinski la BRAVE CF 61.

Debutantul BRAVE CF – care a intervenit ca înlocuitor târziu – a fost atât de impresionant încât victoria sa l-a catapultat pe locul unu al concurenților. Lutterbach este un veteran al sporturilor de luptă cu un record incredibil de arte marțiale mixte de 36-10-0, 1 NC. El este un campion MMA cu șase promovări în mai multe divizii, precum și un campion K-1 cu două promovări, cu un stil impecabil de luptă, câștigând centuri negre la Judo, Luta Livre și Brazilian Jiu-Jitsu.

Cotruța, în vârstă de 32 de ani, a fost de neoprit înainte de a se alătura BRAVE CF, strângând șapte victorii consecutive la două organizații diferite, ceea ce i-a adus șansa de a lupta pe scena globală. După un debut dezamăgitor, el a revenit extraordinar, cu o victorie fulgerătoare împotriva fostului campion mondial Santiago.

Maestrul în Sport la Combat Sambo și-a arătat toate armele în acea victorie, rănindu-l grav pe Luan cu lovitura sa înainte de a încheia lucrurile cu o supunere, într-o victorie care s-a adăugat la rata sa de 78% de câștiguri.

Ambii sportivi au vorbit despre viitoarea luptă cu Eldar Eldarov. Acum vor avea șansa de a câștiga aur interimar și de a fi incontestabili în urmărirea actualului campion liniar.

Germania deține, de asemenea, un loc special în inimile BRAVE Nation, deoarece primul eveniment de acolo a plasat oficial BRAVE Combat Federation în fruntea listei celor mai călătorite organizații din acest sport, când țara a devenit a 28-a națiune care găzduiește un spectacol BRAVE CF.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Vasile Tarlev Intră în cursa pentru Președinția Republicii Moldova

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. Aceasta vine în contextul solicitărilor și îndemnurilor din partea cetățenilor, care au determinat decizia sa de a se implica mai activ în viața politică și economică a țării. Tarlev, într-o declarație recentă, a

Micii producători vor putea beneficia de granturi de până la 500 de mii de lei

Guvernul a aprobat, astăzi, Programul de sprijin al micilor producători. Acesta prevede că micii producători – întreprinderi cu o cifră de afaceri anuală de până la 5 milioane de lei și cu până la 9 angajați – vor primi finanțare nerambursabilă de cel mult 70% din valoarea proiectului investițional, dar nu mai mult de 500

Șefa statului a discutat cu 28 de șefi de raioane despre referendumul de aderare la UE

Președinta Maia Sandu a avut o nouă rundă de consultări despre organizarea referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Șefa statului a discutat cu 28 de președinți și vicepreședinți de raioane și i-a chemat să susțină și să promoveze parcursul european al țării, subliniind că integrarea europeană va aduce beneficii tuturor comunităților, indiferent de

Apple pregătește lansarea primului său iPhone pliabil în 2026

Apple, gigantul tehnologic din Cupertino, California, intenționează să revoluționeze din nou piața smartphone-urilor prin lansarea unui iPhone pliabil în 2026, marcând astfel cea mai semnificativă schimbare de design pentru cel mai popular produs al său. Această mișcare este văzută ca o încercare de a imita succesul Samsung Electronics, care a deschis drumul în segmentul telefoanelor

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share