Legendarul Boris Becker a fost extrădat

Share

Boris Becker a câștigat 49 de turnee la simplu și 6 Grand-Slam, medaliat cu aurul olimpic și cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon. De la retragerea sa din circuitul profesionist de tenis, a rămas o figură cunoscută prin aparițiile media și aspecte foarte colorate ale vieții private.

Boris Becker, 54 de ani, a fost încarcerat în închisoarea Huntercombe, din Marea Britanie, dar a avut șansa să fie plasat într-un program accelerat pentru condamnați, informează Daily Mail, citată de Gazeta Sporturilor.

Condamnat în luna aprilie la doi ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul falimentului personal, fostul mare tenismen german va fi extrădat din Marea Britanie, într-un protocol care prevede eliberarea închisorilor din Regatul Unit.

Judecătoarea Deborah Taylor a precizat în luna aprilie că fostul tenismen își va ispăși în arest doar jumătate din pedeapsă, adăugând că acesta nu se consideră vinovat pentru cele întâmplate.

Reputația lui este la pământ. Nu va mai putea să găsească nicio sursă de venit, niciun job. Va fi nevoit să se bazeze pe actele de caritate ale unor oameni, pentru a putea să supraviețuiască”, a spus Jonathan Laidlaw, avocatul lui Becker, potrivit CNN.

Am ajuns în punctul cel ma de jos al vieții. Îmi voi ispăși pedeapsa. Nu voi fugi, nici nu mă voi ascunde. Voi accepta orice sentință voi primi”, spunea Boris Becker, cu puțin timp înainte de a fi încarcerat.

Stabilit în marea Britanie din 2012, Boris Becker și-a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate din Mallorca, Spania.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share