La Chişinău se va desfășura Campionatul European de Haltere U15 și U17

Share

Un grandios eveniment sportiv va fi organizat în premieră în toamna acestui an la Chişinău – Campionatul European de Haltere U15 și U17, comunică zidezi.md.

Viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, a discutat acest subiect în cadrul Primăriei Chişinău cu Președintele Federației Europene de Haltere – Antonio Conflitti, Milan Mihajlovici (Serbia) – secretar general, Federația Europeană de Haltere și Alex Pădure (România), manager de competiții.

”Mulțumesc Federației de Haltere pentru inițiativă și curajul de a organiza în premieră o competiție de asemenea anvergură.

Susținem domeniul sportului, inclusiv în şcolile din capitală, unde am creat clase cu profil sportiv. Este vorba despre proiectul fotbal în şcoli.

Susținem şi federațiile de sport, dar şi sportivii care au rezultate remarcabile acasă şi peste hotare. Mă mândresc cu sportivii noștri, care luptă pentru promovarea imagini Republicii Moldova la diferite turnee internaționale.

Și în acest an vom avea diverse competiții și campionate la Chișinău, inclusiv în spațiile verzi şi pe stadioanele amenajate de primăria capitalei.”, a spus viceprimarul Ilie Ceban.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share