Trei pasageri, depistați cu acte românești falsificate

Share

Trei bărbați sunt documentați de către Poliția de Frontieră pentru deținerea și folosirea actelor oficiale falsificate. Toți trei au fost depistați în ultimele 24 de ore, în cadrul controlului suplimentar al frontierei de stat.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni s-a prezentat printre pasagerii cursei regulate „Germania – Moldova” un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU). Fiind supus controlului de nivelul II, asupra acestuia a fost depistat un permis de conducere românesc, cu semne vizibile de falsificare. La audiere, persoana a declarat că și-a perfectat ilegal permisul în Germania, achitând 300 EUR.

În punctul de trecere a frontierei Cahul au fost identificați printre pasagerii unei mașini de ocazie, doi conaționali care dețineau cărți de identitate românești, suspecte a fi contrafăcute. Ambii cetățeni au recunoscut că își cumpărase documentele, fiecare oferind câte 150 EUR.

În continuare, cazurile sunt cercetate sub toate aspectele legale, actele falsificate au fost ridicat și urmează să fie supuse expertizei.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share