Târgul de Crăciun din centrul Capitalei se închide pe 15 ianuarie

Share

Târgul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) va activa până duminică, pe 15 ianuarie 2023. Precizarea a fost făcută de Primăria Chișinău, menționând că activitățile consacrate sărbătorilor de iarnă vor fi organizate, pe parcursul săptămânii curente, în preajma Pomului de Crăciun.

„Locuitorii și oaspeții Capitalei pot veni în continuare în centrul orașului pentru a se bucura de sărbători. Iar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 21:00, așa cum s-a întâmplat de la inaugurarea târgului tematic, copiii vor primi daruri de la Moș Crăciun în căsuța amenajată lângă principalul pom al Capitalei”, au anunțat autoritățile municipale.

La fel, în PMAN, vor fi active zonele foto și cele de distracție pentru cei mici. De asemenea, vor activa și gheretele producătorilor autohtoni cu bucatele tradiționale, meșterii populari cu produse de sărbătoare etc.

„Iar pentru a reda în continuare atmosfera de iarnă, în zona centrală, vor fi menține conectate unele decorațiuni și lumini”, se mai spune în anunțul Primăriei Chișinău.

Totodată, autoritățile municipale intenționează să organizeze în continuare târguri tematice, la fel în PMAN, pentru a susține producătorii autohtoni.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share