Vameșii au ridicat 40 mii de euro și 10 mii de dolari nedeclarați

Share

40 mii de euro și 10 mii de dolari au fost depistați în bagajul de mână al unui pasager de pe ruta „Chișinău-Viena”. Este vorba despre o cetățeană a Ucrainei, care nu a declarat mijloacele bănești.

Potrivit Serviciului Vamal, în timpul controlului de securitate au fost observate obiecte asemănătoare bancnotelor.

Ca urmare, funcționarii vamali, în comun cu polițiștii de frontieră, au supus persoana unor verificări suplimentare, fiindu-i cerută ieșirea din fluxul de călători care au ales coridorul verde-nimic de declarat.

În rezultatul controlului a fost depistată suma de 40 mii de euro și 10 mii de dolari, pe care străina nu i-a declarat.

Mijloacele bănești au fost ridicate, iar cazul este cercetat în continuare de către Direcția urmărire penală din cadrul Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share