Peste o tonă de alcool fără acte, găsit într-un Mercedes, la Cahul / VIDEO

Share

Ofițerii Direcţiei „Sud” a INI, cu suportul angajaților Direcției Patrulare „Sud” a INSP, la intrare în orașul Cahul, au stopat un Mercedes condus de un bărbat de 39 de ani.

Întrebat de polițiști ce transportă în mașină, șoferul a declarat că produse alimentare în asortiment.

După ce au verificat automobilul, polițiștii au depistat băuturi alcoolice, în lipsa documentelor ce ar demonstra originea sau provenienţa acestora.

Astfel, în secția marfară a microbuzului, polițiștii au depistat 40 de vase din masă plastică cu volum de 20 litri, în care se afla lichid incolor cu miros specific de alcool în sumă totală de 40 000 de lei.

De asemenea au fost depistați zeci de saci plini cu sticle din masă plastică cu volumul de 1,5 litri pline cu soluție lichidă de culoare maro cu miros specific de alcool.

Cantitatea totală-1 200 litri, în sumă de 42 000 de lei.

Suma totală a alcoolului ridicat, pe piața neagră se estimează la aproximativ 82 de mii de lei.
Polițiștii continuă acțiunile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, stabilirea prejudiciului cauzat statului, precum și alte date relevante pe caz.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

A început cea de a doua ediție a Festivalului Tradițiilor Românești la Chișinău

Ediția a II-a a Festivalului Tradițiilor Românești aduce în capitala Republicii Moldova,începând de astăzi, un program bogat, cu muzică și meșteșuguri din toate comunitățile istorice ale României. Organizat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, din cadrul Guvernului României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, E.S. Klaus Werner Iohannis. Festivalul Tradițiilor Românești are loc în

Blocul parlamentar „Victorie-Pobeda” a fost declarat neconstituțional și desființat

Blocul parlamentar “Victorie-Pobeda”, anunțat anterior în Parlament și compus din deputați ai fostului partid Șor, a fost declarat neconstituțional și desființat în conformitate cu decizia Curții Constituționale. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a explicat că Direcția Juridică a Parlamentului a analizat anunțul privind formarea acestui grup și a constatat că membrii fostului partid Șor, care a

Localitatea Stăuceni din municipiul Chișinău devine oraș

Prin votul final din Parlament, localitatea Stăuceni, situată în municipiul Chișinău, a fost ridicată la rangul de oraș. Această schimbare a fost confirmată printr-un proiect de lege aprobat astăzi în lectură finală. Inițiativa legislativă a fost propusă de Larisa Voloh, președinta Comisiei parlamentare pentru administrație publică și dezvoltare regională. Potrivit acesteia, acordarea statutului de oraș

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share