Peste o tonă de alcool fără acte, găsit într-un Mercedes, la Cahul / VIDEO

Share

Ofițerii Direcţiei „Sud” a INI, cu suportul angajaților Direcției Patrulare „Sud” a INSP, la intrare în orașul Cahul, au stopat un Mercedes condus de un bărbat de 39 de ani.

Întrebat de polițiști ce transportă în mașină, șoferul a declarat că produse alimentare în asortiment.

După ce au verificat automobilul, polițiștii au depistat băuturi alcoolice, în lipsa documentelor ce ar demonstra originea sau provenienţa acestora.

Astfel, în secția marfară a microbuzului, polițiștii au depistat 40 de vase din masă plastică cu volum de 20 litri, în care se afla lichid incolor cu miros specific de alcool în sumă totală de 40 000 de lei.

De asemenea au fost depistați zeci de saci plini cu sticle din masă plastică cu volumul de 1,5 litri pline cu soluție lichidă de culoare maro cu miros specific de alcool.

Cantitatea totală-1 200 litri, în sumă de 42 000 de lei.

Suma totală a alcoolului ridicat, pe piața neagră se estimează la aproximativ 82 de mii de lei.
Polițiștii continuă acțiunile în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, stabilirea prejudiciului cauzat statului, precum și alte date relevante pe caz.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share