Ofițerii SPPS și-au asumat misiunea de Moș Crăciun

Share

Un ofițer al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a preluat pentru o zi rolul de Moș Crăciun și a adus farmecul și magia sărbătorilor de iarnă copiilor din cadrul centrelor comunitare din Republica Moldova.

Moș Crăciun însoțit de echipa sa au vizitat în aceste zile peste 180 de copii pentru a le aduce în dar cadouri și emoții pozitive.

Copiii, la rândul lor, au pregătit programe artistice deosebite care au cuprins cântece și poezii, la final fiind răsplătiți de Moș Crăciun cu surprize dulci.

Biroul de presă al SPPS comunică că a devenit deja o tradiție ca în ajunul Crăciunului angajații să ofere cadouri celor mai triști ca noi, în special copiilor, care au cel mai mult nevoie de dragoste și căldură părintească.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share