A fost nimicită cea mai mare captură de heroină din Republica Moldova / VIDEO

Share

Cele peste 200 de kg de heroină, aduse prin contrabandă din Iran, au fost nimicite prin ardere, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Pentru nimicirea celor 218,4 kg, ambalate în peste 1.090 de pachete de polimer, a fost creată o comisie cu participarea PCCOCS, ofițerilor INI, Serviciului Vamal și SIS.

Deși sentința a fost pronunțată în decembrie 2021, procedura a durat din cauza că cei doi cetățeni din Turcia au depus contestări la Curtea de Apel. Menționăm că indivizii și-au recunoscut vina și au fost condamnați la șase și, respectiv, 11 ani de închisoare.

”Ulterior, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a emis titlu executoriu în toamna lui 2022 privind nimicirea heroinei, ca și corp delict anexat la dosarul de contrabandă.

Procedura a fost pusă în executare în baza dispoziției șefului Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), după care au urmat interpelări la entitățile vizate, astfel încât procedura a avut loc miercuri, 14 decembrie, în Chișinău, la Centrala electrică cu termoficare a societății pe acțiuni Termoelectrica.

Totodată, procedura nimicii celei mai mari capturi de heroină din istoria Moldovei a fost documentată video”, mai comunică IGP.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului datorat entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în județul Buzău, resimțit și în Republica Moldova

Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,8 pe Richter s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora 0:05, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, România, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), notează Agerpres. Mai mulți internauți din Republica Moldova au scris că au resimțit seismul. Seismul, de intensitate

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share