Depardieu a fugit din Rusia lui Putin și ajută Forțele Armate ale Ucrainei: „Mi-e rușine că sunt rus”

Actorul francez Gerard Depardieu, care s-a mutat în Rusia în 2013, a vrut să scape de taxele prea mari din patria sa și chiar a primit temporar bonusuri de la Kremlin. Cu toate acestea, viața fără griji a „noului rus” nu a durat atât de mult pe cât se aștepta el.
Share

Gerard Depardieu, în vârstă de 74 de ani, a criticat războiul împotriva Ucrainei și a apelat la autoritățile franceze pentru a obține statutul de refugiat.

Actorul francez Gerard Depardieu, care s-a mutat în Rusia în 2013, a vrut să scape de taxele prea mari din patria sa și chiar a primit temporar bonusuri de la Kremlin. Cu toate acestea, viața fără griji a „noului rus” nu a durat atât de mult pe cât se aștepta el.

După 24 februarie 2022, Depardieu l-a criticat pe Putin și a decis să schimbe viața în Rusia putinistă pentru libertate în Europa. Depardieu a numit invadarea de către Rusia a teritoriului Ucrainei un „exces nebun și inacceptabil” al lui Putin, scrie Le Figaro

Mi-e rușine că sunt rus. Mă doare foarte mult că suntem asociați cu orci și bandiți, fasciști și criminali… Am transferat veniturile din vânzarea apartamentului din Rusia pentru a ajuta Forțele Armate ale Ucrainei. Fac un apel la autoritățile franceze pentru sprijin și le cer să-mi acorde statutul de refugiat de război.

spune acum Depardieu

În Rusia, Depardieu a fost deja numit trădător.

Amintim că în 2015, Depardieu a devenit oficial membru al „listei negre” a artiștilor interzis în Ucraina, inclusiv din cauza cuvintelor care neagă existența unei Ucraine independente. Un an mai târziu, Depardieu a spus că nu se va întoarce niciodată în Rusia, iar dacă îi lipsește viața în Federația Rusă, poate locui în “saraiul” său pentru câteva zile.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share