PAS va avea doi deputați noi. Ce s-a întâmplat cu cei vechi

Share

Comisia Electorală Centrală (CEC) a luat act, în ședința de marți, 3 ianuarie, de vacanța a două mandate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova atribuite Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, după ce parlamentarii Dumitru Alaiba și Adrian Băluțel au plecat din fracțiunea parlamentară pentru a ocupa alte posturi.

Astfel, CEC va propune Curții Constituționale să valideze alte două mandate ale candidaților supleanți – Mihai Leahu și Alina Dandara – de pe lista Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Mihai Leahu este de profesie pedagog și a ocupat funcția de Președinte al Organizației Teritoriale Dondușeni a PAS. În 2022 a declarat apartament de 49,2 mp, cu o valoare declarată de 30 494 lei, dar și o casă de 179,7 mp, cu o valoare de 200 000 de lei.

Alina Dandara este vicepreședintă PAS Tineret. Potrivit declarației de avere, Dandara deține din anul 2020 un apartament de 48,9 mp, în valoare de 500 de mii de lei și o mașină de model Mercedes A150 în valoare de 90 de mii de lei.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share