Maia Sandu susține că Federației Ruse nu-i convine guvernarea de la Chișinău

Share

Federației Ruse nu-i convine guvernarea de la Chișinău, a declarat președinta Maia Sandu în cadrul unei emisiuni televizate, precizând că autoritățile de la Kremlin își dorește o guvernare pro-rusă în țara noastră.

În acest context, șefa statului a precizat că de la începutul războiului în Ucraina, la adresa Republicii Moldova au fost lansate mai multe amenințări de la diferiți reprezentanți ai puterii de la Moscova.

„Am discutat cu instituțiile statului ca să fie vigilente, să prevină asemenea scenarii, asta vom face și în continuare. Vreau ca cetățenii Republicii Moldova să știe că sunt în siguranță și că în continuare vom face totul pentru a păstra liniștea și pacea în țara noastră.

Am văzut declarațiile președintelui Iohannis și, da, ne-au sunat alți parteneri care țin la democrația din Republica Moldova și care își doresc ca noi să rezistăm. Vom fi vigilenți, ne vom informa partenerii pe situația în care lucrurile se deteriorează”, a menționat Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu a mai spus că în prezent în Republica Moldova nu există pericolul unei invazii militare, iar acest lucru se datorează faptului că Ucraina luptă pentru libertatea sa, în acest fel luptă și pentru libertatea Republicii Moldova.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share