Blocul PCRM – PSRM nu va susține Guvernul Recean

Share


Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va vota pentru învestirea Guvernului condus de Dorin Recean, comunică zidezi.md.
Secretarul executiv al PRM Vlad Batrâncea, vicepreședinte al Parlamentului, a puntat, în carul unei emisiuni televizate, că fracțiunea sa va participa la ședința de învestire a noului Cabinet de Miniștri, însă doar pentru a le aminti cetățenilor eșecurile Guvernului condus de Natalia Gavrilița.

În același context, Vlad Batrîncea spune că socialiștii și comuniștii nu susțin echipa condusă de Dorin Recean și insistă pe declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Astăzi Parlamentul se întrunește în ședință pentru a oferi vot de încredere Guvernului condus de Dorin Recean.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share