SFS organizează seminare de instruire pentru contribuabili în perioada 6-17 martie

Share

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) va organiza, în perioada 6-17 martie, mai multe seminare cu participarea contribuabililor. Graficul desfășurării seminarelor este publicat pe pagina-web a instituției.

Astfel, instruirile vor fi organizate prin intermediul aplicației Zoom și vor fi moderate de către angajații subdiviziunii responsabile de metodologia impozitelor și taxelor – autori de articole în reviste de specialitate și co-autori ai cadrului de reglementare.

Seminarele se vor axa pe modificările și completările Codului Fiscal, efectuate prin Legea nr. 356 din 29 decembrie 2022 pentru modificarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial nr. 456-459/30.12.22 art. 813, în vigoare din 1 ianuarie 2023), precum și pe subiectele specifice recepționate de la contribuabili.

Este de remarcat că, în acest context, contribuabilii care doresc să participe, sunt îndemnați să se înregistreze la compartimentul ”Seminare” de pe pagina-web a SFS, accesând următorul link: https://sfs.md/ro/seminare și completând formularul aferent seminarului dorit cu datele de contact.

Potrivit biroului de presă al autorității fiscale, SFS încurajează contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului ”Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului ”Propuneți tema”.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share