Institutul de Standardizare din Moldova: Campanie de protejare a drepturilor de autor asupra standardelor

Share

Institutul de Standardizare din Moldova își propune desfășurarea, la scară națională, a unei ample campanii de informare cu privire la protejarea dreptului de autor asupra standardelor, informează zidezi.md.

”Standardele sunt cheia comunicării pentru cunoașterea nivelului tehnic unanim acceptat în domeniul de activitate al oricărei companii sau organizații, pentru proiectarea și dezvoltarea practicilor de management.

Institutul de Standardizare din Moldova își propune desfășurarea, la scară națională, a unei ample campanii de informare cu privire la protejarea dreptului de autor asupra standardelor.

Campania are ca scop informarea și educarea utilizatorilor de standarde despre necesitatea respectării dreptului de autor asupra standardelor, Institutul de Standardizare din Moldova fiind unicul organism național de standardizare recunoscut pe întreg teritoriul Republicii Moldova.”, se spune într-un comunicat al biroului de presă al Institutului de Standardizare din Moldova.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share