Croația pe locul 3

Croația a terminat pe locul 3 la Cupa Mondială din Qatar după 2-1 cu Maroc în "finala mică".
Share

Croația a terminat pe locul 3 la Cupa Mondială din Qatar, după 2-1 cu Maroc, în “finala mică”. Au existat însă probleme de arbitraj, după ce ambele echipe au cerut câte un penalty.

Meciul a început fulminant. După o gafă a portarului Bono, care a fost aproape de autogol, a urmat golul Croației, din minutul 7, reușit de Gvardiol.

Doar două minute s-au bucurat oamenii lui Zlatko Dalic, pentru că Dari a egalat. Kovacic și Modric l-au pus apoi la încercare pe portarul Bono.

Marocul a dat replica prin En Nesyri, iar prima repriză s-a încheiat cu încă un gol. L-a reușit Orsic, în minutul 42, cu o execuție superbă, cu efect, când balonul a atins și bara.

În repriza a doua s-a jucat mult mai precaut. Cele mai notabile faze s-au petrecut în interval de trei minute. Mai întâi, în minutul 74, Croația a cerut un penalty la un duel dintre Gvardiol și Amrabat, iar la poarta cealaltă, după o ocazie mare a lui En Nesyri, Hakimi a căzut în careu și a cerut și el penalty.

Până la final, fiecare echipă a mai avut câte o ocazie, Croația, prin Hakimi, iar Maroc, prin En Nesyri. Astfel, meciul s-a terminat cu scorul de 2-1, iar Croația termină pe locul 3, după ce, la Mondialul precedent, a jucat finala.

Cele două echipe se cunoșteau bine, după ce s-au mai întâlnit în urmă cu trei săptămâni, în faza grupelor, scor 0-0.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share