Sony prezintă Project Leonardo pentru Playstation 5

Dezvăluit pe scenă la CES 2023 și detaliat ulterior în PlayStation Blog, Project Leonardo este conceput pentru a „înlătura barierele din calea jocurilor și a ajuta jucătorii cu dizabilități să joace mai ușor, mai confortabil și pentru perioade mai lungi pe PS5”.
Share

Sony a dezvăluit un nou set de control în dezvoltare pentru PlayStation 5, iar numele său de cod este Project Leonardo.

Dezvăluit pe scenă la CES 2023 și detaliat ulterior în PlayStation Blog, Project Leonardo este conceput pentru a „înlătura barierele din calea jocurilor și a ajuta jucătorii cu dizabilități să joace mai ușor, mai confortabil și pentru perioade mai lungi pe PS5”.

PlayStation Project Leonardo

Sony a spus că noul controler a fost dezvoltat cu contribuții de la experți în accesibilitate, membri ai comunității și dezvoltatori de jocuri. Proiectul Leonardo include un kit de componente interschimbabile, inclusiv o varietate de capace și butoane analogice pentru stick în diferite forme și dimensiuni.

Pe PS5, jucătorii își vor putea personaliza experiența de joc prin setarea butoanelor la orice funcție acceptată de controler. Și, jucătorii pot seta două funcții pe același buton. PS5 va include, de asemenea, până la trei profiluri de control, unde jucătorii își pot stoca setările preferate și pot comuta cu ușurință între ele.

Proiectul Leonardo poate fi folosit singur sau asociat cu un controler suplimentar Project Leonardo sau DualSense. De asemenea, este proiectat pentru a fi compatibil cu dispozitive externe, terțe prin intermediul celor patru porturi AUX de 3,5 mm.

PlayStation a spus că Proiectul Leonardo este încă în dezvoltare activă, iar compania continuă să adune feedback valoros din partea comunității.

Titlurile primare ale PlayStation au făcut un impuls mai puternic pentru mai multe funcții de accesibilitate pe PlayStation 5. God of War: Ragnarok a fost lansat cu peste 70 de funcții de accesibilitate, iar remake-ul The Last of Us Part 1 a făcut pași pentru a ajuta jucătorii surzi. Cu Project Leonardo, PlayStation va avea propriul kit de controler de accesibilitate, la fel cum Xbox și-a lansat propriul controler adaptiv pentru a avansa accesibilitatea la jocuri pe platformele sale.

Jim Ryan de la PlayStation a anunțat pe scenă că PlayStation 5 a depășit 30 de milioane de unități vândute. Ryan a mai declarat că lipsa PS5 s-a încheiat în esență, spunând: „Toată lumea care își dorește un PS5 ar trebui să aibă mult mai ușor să găsească unul la comercianții cu amănuntul la nivel global, începând din acest moment”. Ultima actualizare oficială pe care am avut-o cu privire la cifrele de vânzări PS5 a fost în noiembrie, când Sony a dezvăluit că consola a depășit 25 de milioane de unități vândute.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share