Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Share

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător.

Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise.

Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde aceeaşi facilitate este disponibilă de sine stătătoare, la adresa imagine.meta.com.

La fel ca alte modele de AI, Imagine poate genera imagini pe baza descrierilor introduse de utilizatori. Toate imaginile generate astfel includ un watermark vizibil.

Compania spune că, pe viitor, va folosi un watermark invizibil, care nu poate fi eliminat într-un program de editare grafică, pentru a identifica imaginile create cu ajutorul AI-ului.

Pentru a putea folosi Imagine, utilizatorii trebui să-şi creeze şi să se logheze într-un cont Meta, care este separat, dar poate fi creat pe baza unui cont de Facebook sau Instagram.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Marko Șevcenko: Coloana a 5-a reprezintă un pericol mare pentru Ucraina și R.Moldova

„Coloana a 5-a a fost și este un mare pericol pentru Ucraina și, la fel, Republica Moldova. De acest lucru trebuie să se ocupe instituțiile care se ocupă de securitate. Faptele care reies inclusiv din mass-media arată că acest lucru trebuie luat în foarte serios”, a declarat ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Marko Șevcenko, într-un interviu

Atac cibernetic masiv la Poșta Moldovei, serviciile au fost sistate

Poșta Moldovei a fost supusă unui atac cibernetic masiv în cursul zilei de 20 februarie. Prestarea serviciilor poștale și financiare a fost parțial reluată abia astăzi, 21 februarie, iar echipa tehnică încă lucrează la remedierea problemei. „Vă aducem la cunoștință că, sistemul informatic al întreprinderii a fost supus unui atac cibernetic de tip ransomeware care

Olga Golban este noul director al Serviciului Fiscal de Stat

Olga Golban a fost numită în funcția de director al Serviciului Fiscal de Stat (SFS). Decizia a fost luată de Guvernul Republicii Moldova în cadrul ședinței din 21 februarie. „Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi candidatura dnei Olga Golban pentru funcția de directoare a Serviciului Fiscal de Stat, începând cu data 28 februarie curent și

Companiile aeriene din R.Moldova vor opera zboruri directe spre Marea Britanie

Cetățenii Republicii Moldova vor beneficia de curse aeriene directe dinspre și înspre Marea Britanie. Acordul privind serviciile aeriene între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a fost aprobat în cadrul ședinței de astăzi a Executivului. Documentul a fost semnat la Londra, pe 22 ianuarie 2024. „Acordul contribuie

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share