Intelința artificială deja integrată în Word

Creative Data Studios a dezvoltat o extensie pentru Microsoft Word numită Ghostwriter ChatGPT. Pluginul adaugă capabilități chatbot la editorul de text MS Word.
Share

Creative Data Studios a dezvoltat o extensie pentru Microsoft Word numită Ghostwriter ChatGPT. Pluginul adaugă capabilități chatbot la editorul de text MS Word.

Sunt disponibile două versiuni ale extensiei. Opțiunea de 10 USD poate oferi răspunsuri scurte și folosește doar modelul de limbaj ChatGPT. Opțiunea de 25 USD nu are astfel de restricții, poate funcționa cu toate caracteristicile unui chatbot. Puteți cumpăra pluginul din Office Add-ins store.

Dezvoltatorii promit să lanseze în curând plug-in-uri similare pentru alte aplicații din pachetul Microsoft: Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote. Dacă achiziționați Ghostwriter ChatGPT, compania promite o reducere la produsele viitoare.

Reamintim că recent Microsoft a investit 10 miliarde de dolari în OpenAI și sunt acum principalii beneficiari ai companiei. Creative Data Studios sugerează că Microsoft își va elimina pluginul din magazin atunci când propria implementare a suportului ChatGPT va fi gata.

ChatGPT + MS Word

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share