UPDATE: Cristiano Ronaldo refuză câștigul de 200 milioane dolari pe an

Atacantul lusitan, în prezent liber de contract, ar urma să fie cel mai bine plătit sportiv al lumii de la 1 ianuarie. Astfel, Marca anunță că portughezul a bătut palma cu arabii de la Al-Nassr și va semna un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.
Share

În ciuda faptului că arabii de Al-Nassr sunt dispuși să facă orice pentru a obține semnătura starului portughez, Cristiano Ronaldo nu este tentat să accepte propunerea acestora. Mai mult, fotbalistul a ținut să pună capăt speculațiilor apărute în ultimele zile, potrivit cărora ar fi acceptat transferul, și a negat toate aceste informații la finalul jocului cu Elveția.

Principalul motiv pentru care Ronaldo nu este dispus să meargă în Arabia Saudită este reprezentat de faptul că jucătorul își dorește să evolueze în continuare în Champions League, potrivit jurnalistului Pedro Sepulveda.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-ar fi decis noul club după plecarea în trombă de la Manchester United.
Atacantul lusitan, în prezent liber de contract, ar urma să fie cel mai bine plătit sportiv al lumii de la 1 ianuarie. Astfel, Marca anunță că portughezul a bătut palma cu arabii de la Al-Nassr și va semna un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.

Multiplul câștigător al Balonului de Aur urmează să încaseze pe sezon aproximativ 100 de milioane de euro de la formația din Arabia Saudită. În plus, Ronaldo ar urma să mai câștige încă 100 de milioane de euro din diferite bonusuri și contracte de publicitate, notează sursa citată. Astfel, lusitanul va ajunge la un venit undeva în jurul la 200 de milioane de euro pe an.

Jurnaliștii spanioli speculează că pasul înapoi făcut de Ronaldo are legătură cu forma sportivă, una clar mult sub nivelul cu care atacantul a obișnuit.

Lusitanul practic renunță la marea performanță și la visul de a mai juca din nou în Champions League.
Cristiano Ronaldo ar urma să fie coleg în compartimentul ofensiv al celor de la Al-Nassr cu Vincent Aboubakar, camerunezul care a impresionat la Cupa Mondială și care în trecut a fost și pe la FC Porto.
David Ospina, Gonzalo Martinez, Anderson Talisca, Luiz Gustavo și Alvaro Gonzalez sunt celelalte nume sonore din lotul formației saudite.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Anunț important: Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, și-a dat demisia

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a anunțat plecarea din funcție a ministrului Finanțelor, Petru Rotaru. Informația a fost făcută publică printr-o postare pe Facebook, în care premierul a mulțumit lui Rotaru pentru contribuțiile sale semnificative la Ministerul Finanțelor. Recean a evidențiat realizările lui Rotaru în executarea bugetului de stat, consolidarea relațiilor cu mediul de afaceri

Vasile Tarlev Intră în cursa pentru Președinția Republicii Moldova

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. Aceasta vine în contextul solicitărilor și îndemnurilor din partea cetățenilor, care au determinat decizia sa de a se implica mai activ în viața politică și economică a țării. Tarlev, într-o declarație recentă, a

Micii producători vor putea beneficia de granturi de până la 500 de mii de lei

Guvernul a aprobat, astăzi, Programul de sprijin al micilor producători. Acesta prevede că micii producători – întreprinderi cu o cifră de afaceri anuală de până la 5 milioane de lei și cu până la 9 angajați – vor primi finanțare nerambursabilă de cel mult 70% din valoarea proiectului investițional, dar nu mai mult de 500

Șefa statului a discutat cu 28 de șefi de raioane despre referendumul de aderare la UE

Președinta Maia Sandu a avut o nouă rundă de consultări despre organizarea referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Șefa statului a discutat cu 28 de președinți și vicepreședinți de raioane și i-a chemat să susțină și să promoveze parcursul european al țării, subliniind că integrarea europeană va aduce beneficii tuturor comunităților, indiferent de

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share