UPDATE: Cristiano Ronaldo refuză câștigul de 200 milioane dolari pe an

Atacantul lusitan, în prezent liber de contract, ar urma să fie cel mai bine plătit sportiv al lumii de la 1 ianuarie. Astfel, Marca anunță că portughezul a bătut palma cu arabii de la Al-Nassr și va semna un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.
Share

În ciuda faptului că arabii de Al-Nassr sunt dispuși să facă orice pentru a obține semnătura starului portughez, Cristiano Ronaldo nu este tentat să accepte propunerea acestora. Mai mult, fotbalistul a ținut să pună capăt speculațiilor apărute în ultimele zile, potrivit cărora ar fi acceptat transferul, și a negat toate aceste informații la finalul jocului cu Elveția.

Principalul motiv pentru care Ronaldo nu este dispus să meargă în Arabia Saudită este reprezentat de faptul că jucătorul își dorește să evolueze în continuare în Champions League, potrivit jurnalistului Pedro Sepulveda.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și-ar fi decis noul club după plecarea în trombă de la Manchester United.
Atacantul lusitan, în prezent liber de contract, ar urma să fie cel mai bine plătit sportiv al lumii de la 1 ianuarie. Astfel, Marca anunță că portughezul a bătut palma cu arabii de la Al-Nassr și va semna un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.

Multiplul câștigător al Balonului de Aur urmează să încaseze pe sezon aproximativ 100 de milioane de euro de la formația din Arabia Saudită. În plus, Ronaldo ar urma să mai câștige încă 100 de milioane de euro din diferite bonusuri și contracte de publicitate, notează sursa citată. Astfel, lusitanul va ajunge la un venit undeva în jurul la 200 de milioane de euro pe an.

Jurnaliștii spanioli speculează că pasul înapoi făcut de Ronaldo are legătură cu forma sportivă, una clar mult sub nivelul cu care atacantul a obișnuit.

Lusitanul practic renunță la marea performanță și la visul de a mai juca din nou în Champions League.
Cristiano Ronaldo ar urma să fie coleg în compartimentul ofensiv al celor de la Al-Nassr cu Vincent Aboubakar, camerunezul care a impresionat la Cupa Mondială și care în trecut a fost și pe la FC Porto.
David Ospina, Gonzalo Martinez, Anderson Talisca, Luiz Gustavo și Alvaro Gonzalez sunt celelalte nume sonore din lotul formației saudite.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share