Câți bani va primi Argentina pentru câștigarea Cupei Mondiale

Share

Federația de Fotbal din Argentina va fi recompensată cu o sumă pe măsură după ce Messi și compania au câștigat Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

FIFA îi va acorda câștigătoarei un premiu de 42 de milioane de dolari.

Franța, învinsă la penaltiuri de sud-americani în finala de duminică, va pleca acasă cu un cec în valoare de 30 de milioane de dolari, în timp ce ocupanta locului 3, Croația, se va alege cu 27 de milioane de dolari.

Alte premii:

Locul 4 (Maroc): 25 de milioane de dolari

Locurile 5-8 (Olanda, Brazilia, Portugalia și Anglia): câte 17 milioane de dolari

Locurile 9-16 (USA, Australia, Polonia, Senegal, Japonia, Coreea de Sud, Spania și Elveția): câte 14 milioane de dolari

Echipele eliminate în faza grupelor (Ecuador, Qatar, Iran, Țara Galilor, Mexic, Arabia Saudită, Tunisia, Danemarca, Germania, Costa Rica, Belgia, Canada, Camerun, Serbia, Uruguay și Ghana): câte 9 milioane de dolari.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share