Un bărbat din Cahul și-a împușcat soacra și fosta soție

Share

Un bărbat de 50 de ani din municipiul Cahul a fost condamnat la 30 ani de închisoare, după ce Curtea de Apel Cahul l-a recunoscut vinovat de comiterea abuzurilor în familie și omorul fostei soții și al mamei acesteia.

Potrivit procurorilor, inculpatul, în perioada de timp noiembrie 2020 – august 2021, având scopul comiterii violenței în familie, manifestată prin intimidare în scop de impunere a voinței sau a controlului personal, deseori iniția conflicte cu fosta sa soție.

După ce în august 2021, ultima a plecat cu traiul în apartamentul mamei sale, o telefona și, amenințând-o cu moartea, insista ca aceasta să se întoarcă în apartamentul lor comun, iar la cerințele soacrei, de a înceta persecutarea fiicei sale, dânsul, le-a amenințat pe ambele cu răfuială fizică.

Ulterior, la 27 noiembrie 2021, condamnatul a intrat în scara blocului unde locuiau fosta soție și mama acesteia, situat în municipiul Cahul.

Așteptând ca femeile să urce în scara blocului, a efectuat în direcția lor câte o împușcătură dintr-o armă de vânătoare. În consecință, soacra acestuia a murit pe loc, iar fosta soție a decedat la spital.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share