Președinția a inaugurat pomul de Crăciun

Share

Luni seara, președinta Maia Sandu, alături de colegii din administrația prezidențială și copiii lor, a aprins luminițele pomului de Crăciun de la Președinție, dând startul sărbătorilor de iarnă.

Împreună cu echipa, șefa statului a primit colindătorii de la liceul „Lucian Blaga” din Chișinău, care l-au urat celor prezenți un an nou îmbelșugat. Moș Crăciun, nelipsit la sărbătoare, a pregătit concursuri și surprize pentru cei mici.

Toți copiii au plecat acasă cu daruri și bună dispoziție. „Sărbătorile de iarnă ne amintesc că, oricât de mari ar fi greutățile prin care trecem, le putem depăși împreună, cu căldură și grijă unii față de alții”, a spus președinta Maia Sandu.

Și în acest an, pomul de Crăciun de la Președinție va fi deschis pentru toți doritorii. Începând de astăzi și până pe data de 15 ianuarie 2023, copiii și părinții lor pot veni să vadă bradul prezidențial și să facă poze la el.

În zilele de lucru, vizitatorii vor avea acces în clădire între orele 17.00 și 19.00, iar sâmbătă și duminică – între 12.00 și 15.00.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share