O somaleză, documentată pentru fals în acte

Share

În Aeroportul Internațional Chișinău a fost refuzată intrarea în Republica Moldova pentru o străină care deținea document falsificat. Este vorba despre o cetățeană a Somaliei, de 35 de ani.

Tânăra a fost depistată ieri, 15 decembrie, ora 16:05, printre pasagerii de la cursa “Istanbul-Chișinău”.

În discuții, pasagera a comunicat că este în tranzit pe teritoriul R. Moldova, cu scopul de a ajunge în Ucraina, prezentând suplimentar și un permis de ședere ucrainean. Ca urmare a cercetării amănunțite a permisului, polițiștii de frontieră au stabilit că este falsificat.

În fapt, documentul a fost ridicat și expediat pentru efectuarea expertizei, iar persoana a făcut cale întoarsă cu următoarea cursă.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share