Doi ucraineni au fost prinși cu permise false

Share

Polițiștii de frontieră au identificat doi cetățeni străini care aveau permise de conducere falsificate.

Primul caz a fost înregistrat la punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe direcția de intrare în Moldova.
Tânărul de 23 de ani a cerut azil pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, conform procedurilor legale, acesta a fost supus unui control suplimentar.

Ca urmare, în geanta personală a fost depistat un permis de conducere care nu îi aparținea, dar care prezenta semne de falsificare. Cetățeanul ucrainean a spus că permisul aparține unei rude, iar despre faptul că era falsificat nu cunoștea.

Un alt caz a avut loc la punctul Giurgiulești-Galați. Documentat a fost un șofer de camion care a prezentat un permis de conducere contrafăcut.

Tânărul de 24 de ani, cetățean al Ucrainei, urma să tranziteze teritoriul Republicii Moldova, cu destinația Ucraina.
În urma verificării permisului s-a stabilit că actul este fals.

La audieri, ucraineanul a susținut că a perfectat actul pe cale legală. În cele din urmă, el a fost înlăturat de la volanul camionului, continuându-și călătoria în calitate de pasager.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share