Au mai dat un pumn, în seara de Crăciun. Incident pe Aeroportul din Chișinău

Share

Pasagerii de pe cursa Chișinău-Tel Aviv s-au luat la pumni chiar în seara de crăciun, la bordul aeronavei care urma să decoleze.

Incidentul s-a produs în seara de Crăciun, pe 25 decembrie, pe Aeroportul din Chișinău.

Astfel, potrivit companiei, câțiva pasageri ai cursei 9U547 Chișinău-Tel Aviv, după procedura de îmbarcare la bordul aeronavei, au devenit agresivi și au provocat altercații punând în pericol siguranța zborului, pasagerilor și a echipajului.

În acest context, comandantul aeronavei a luat decizia de a nu decola în condițiile în care nu sunt respectate normele de securitate. Pasagerii agresivi au fost preluați de poliție.

Pasagerii care au avut de suferit și au pierdut zborul din cauza acestui incident, vor pleca cu următorul zbor disponibil.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share