Șefa statului a discutat cu Ambasadorul Republicii Polone, Tomasz Kobzdejv

Share

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în țara noastră, E.S. Tomasz Kobzdej, în contextul vizitei recente pe care lidera de la Chișinău a avut-o la Varșovia.

În cadrul întrevederii, au fost discutate situația politică din țară, evoluțiile de securitate din regiune și agenda bilaterala dintre Republica Moldova și Polonia.

Șefa statului a mulțumit domnului ambasador pentru contribuția Poloniei la proiectele de modernizare a țării noastre și a menționat că ne dorim o cooperare mai strânsă în sectoarele prioritare precum agricultura și transporturile, dar și un parteneriat mai eficient în domeniul asigurării ordinii publice.

Totodată, Președinta Maia Sandu a subliniat importanța sprijinului politic pe care ni-l acordă Polonia în cadrul instituțiilor europene, dar și pentru susținerea noastră pe calea aderării la UE.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share