Ion Chicu: Maia Sandu și PAS vor să instaureze o dictatură sângeroasă

Share

 „Prin această sperietoare, gruparea criminală PAS și Maia Sandu vor să instaureze o dictatură sângeroasă în țară”, susține fostul premier, Ion Chicu.

Declarațiile au fost făcute după ce șefa statului a anunțat despre un eventual atac în Moldova, menționând în cadrul unui briefing de presă că, Rusia „prin acțiuni violente, mascate sub proteste ale așa-numitei opoziții, ar urma să forțeze schimbarea puterii de la Chișinău”.

„Eu nu cred că vreun om normal, cu elementar discernământ, poate crede aberațiilor Maiei Sandu. Maia Sandu, tu vei răspunde pentru aceste fapte”, a scris fostul premier pe o rețea de socializare.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share