Ion Chicu: În 25 de luni de mandat, Maia Sandu a majorat datorii grele plasate pe umerii copiilor noștri

Share

Fostul șef al Guvernului Ion Chicu susține că, în 25 de luni de mandat, Maia Sandu a majorat datoria de stat cu 30,4 miliarde de lei.

Potrivit ex-premierului, la cele 17 mlrd. lei în 2022, Maia Sandu a mai crescut datoria de stat și în luna ianuarie 2023, cu încă 3,6 mlrd. lei.

”În 25 de luni de mandat, Maia Sandu a majorat datoria de stat cu 30,4 miliarde de lei. Raportat la 2,6 mln. de oameni rămași în țară, asta înseamnă o datorie suplimentară pe fiecare moldovean în sumă de 11,7 mii lei…

Și asta în condițiile, când Maia Sandu ne “bucură” în fiecare zi cu vești despre sute de milioane de euro și dolari, aduși de ea de peste hotare, drept ajutor de la străini.

De fapt, este vorba de datorii grele plasate pe umerii copiilor noștri”, a mai scris Ion Chicu pe o rețea de socializare.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share