Oscar pentru cel mai bun film: “Everything Everywhere All at Once”

„Everything Everywhere All Once” a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei de duminică prin câștigarea celei mai înalte onoare din industria cinematografică.
Share

„Everything Everywhere All Once” a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei de duminică prin câștigarea celei mai înalte onoare din industria cinematografică.

Filmul, o aventură despre o proprietară de spălătorie chinezo-americană care se confruntă cu un audit IRS și cu atacatori interdimensionali, a câștigat șapte statui, inclusiv scenariu original și regie pentru creatorii săi Daniel Kwan și Daniel Scheinert (cunoscuți în mod colectiv sub numele de Daniels). Victoria este un triumf pentru A24, studioul indie care a împins filmul la un impresionant succes de 100 de milioane de dolari la box office, o realizare uluitoare într-un moment în care piața filmelor de artă era la pământ. Studioul a reușit, de asemenea, isprava rară de a obține toate cele patru onoruri de actorie – dintre care trei au fost câștigate de „Everything Everywhere All at Once” și una de „The Whale”.

A fost o noapte de reveniri și reevaluări. „Everything Everywhere All at Once’s” Michelle Yeoh a devenit prima femeie din Asia care a fost recunoscută drept cea mai bună actriță. Onoarea a venit după o lungă carieră în arte marțiale și filme de acțiune precum „Crouching Tiger Hidden Dragon” și „Yes, Madam”.

„Doamnelor, nu lăsați pe nimeni să vă spună că ați trecut de prima parte”, a spus Yeoh. „Pentru toți băieții și fetițele care arată ca mine în seara asta, acesta este un far de speranță și posibilitate”, a adăugat ea.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share