Chuck Norris are o fiică dintr-o relație extraconjugală

Chuck Norris, 82 de ani, are o fată care nu a știut, timp de 26 ani, cine este tatăl său sau că el are un nume sonor în lumea cinematografiei și a showbizului internațional
Share

Chuck Norris, 82 de ani, are o fată care nu a știut, timp de 26 ani, cine este tatăl său sau că el are un nume sonor în lumea cinematografiei și a showbizului internațional. Această poveste este puternică și plină de inspirație, deoarece arată dragostea unui tată de a-și îndrepta greșelile din trecut și de a face ceea ce trebuie, indiferent de cost.

Chuck Norris nu a știut despre fiica sa Dina timp de peste două decenii. Chuck și mama Dinei nu au fost căsătoriți niciodată Dina Norris, pe numele real Dianna Di Ciolli, s-a născut în 1963, dintr-o relație extraconjugală a celebrului actor cu o femeie pe nume Johanna. Chuck și mama Dinei nu au fost căsătoriți niciodată, ci au avut o aventură în 1962, pe când actorul finalizase serviciile militare americane și era așteptat acasă, în Los Angeles, de prima sa soție, Dianne Kay Holechek.

După aventură, actorul s-a simțit vinovat că și-a înșelat soția și a renunțat la Johanna. În urma scurtei lor relații, Johanna a aflat că este însărcinată, dar a și descoperit că Chuck era căsătorit și aștepta și el un copil. Așa că a decis să-și crească singură fiica. La scurt timp după ce Dina s-a născut, Johanna s-a căsătorit, iar fata a crescut cu impresia că tatăl vitreg este cel biologic. Pe când avea 16 ani, Dina a tras cu urechea la o conversație pe care mama ei, Johanna, o avea cu o prietenă. În timpul respectivei discuții, Dina a fost uluită să afle că Chuck Norris era tatăl ei. Abia atunci a aflat Dina adevărul despre tatăl său natural.

În 1991, Chuck a primit o scrisoare neobișnuită și neașteptată prin care era informat că este tatăl unei tinere, pe nume Dina. Fiica lui Chuck Norris, Dina, i-a scris nu pentru că ar fi avut nevoie de bani sau faimă, ci doar pentru că a vrut să-și cunoască tatăl biologic. Dina i-a explicat actorului întreaga poveste și i-a spus că nu este obligat să o vadă, dacă nu-și dorește. Dar Chuck Norris a luat imediat legătura cu Johanna pentru a-și cunoaște fiica.

Chuck a acceptat-o instant pe fată, fără să facă un test ADN, doar precizând că și-a amintit de momentul în care a fost cu Johanna și, cel mai probabil, Dina este cu adevărat fiica sa. Când a văzut-o prima oară, actorul a spus că a simțit că o știe de o viață întreagă. S-ar putea să existe părinți nelegitimi în lume. Știu pentru că am fost unul, dar nu există copii nelegitimi. Dumnezeu are un plan și un scop pentru fiecare dintre noi – declara Norris, în trecut, potrivit presei internaționale.

După acea întâlnire, Chuck și Dina au rămas în relații apropiate, iar familia actorului, soția și cei patru copii ai lor – Mike, Eric, Danielle Kelley și Dakota Alan, au primit-o cu brațele deschise.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Singapore vrea să-și construiască insule artificiale pentru a-și proteja teritoriul

Singapore intenţionează să construiască insule artificiale în largul coastei sale estice pentru a-şi proteja o parte a teritoriului de creşterea nivelului mării cauzată de schimbările climatice. Studiile de inginerie şi de impact asupra mediului ce vor fi realizate în cadrul unui proiect denumit „Long Island” vor începe în 2024 şi vor dura cinci ani, a

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi

Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău beneficiază de două granturi în valoare totală de peste 3,3 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii și a programelor de studii. Investițiile sunt susținute de Proiectul „Învățământul Superior din Moldova”, implementat de Ministerul Educației și Cercetării și finanțat de Banca Mondială. Cu resursele alocate instituția va conceptualiza

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share