Operatorii de transport rutier pot depune cereri de participare la repartizarea autorizațiilor multilaterale CEMT

Share

Operatorii de transport rutier pot depune, începând din 3 februarie, cereri pentru participare la repartizarea autorizațiilor CEMT rămase nedistribuite în rezultatul concursului de repartizare din 16 decembrie 2022 și autorizațiilor CEMT distribuite și neridicate.

Astfel, cererile pot fi depuse prin intermediul Sistemului Informațional „e-Autorizație transport”, anunță Agenția Națională Transport Auto (ANTA).

Termenul limită pentru depunerea cererilor este data de 13 februarie, ora 17:00.

Pentru informații suplimentare privind completarea cererii online prin intermediul sistemului informațional ”e – Autorizație transport” puteți accesa ghidul-video la următorul link: https://youtu.be/4k1uOokcfq0?t=3385.

De asemenea, operatorii de transport care au întrebări de procedură privind condițiile de depunere a cererilor pot apela nr. de tel: (022) 320959 și (022) 440445.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share