Andrei Spînu admite că ar putea vizitat de procurori

Share

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, nu exclude că s-ar putea trezi cu procurorii la ușă. Totuși, demnitarul declară că nu are de ce se teme, fiind convins de corectitudinea deciziilor luate și a politicilor promovate. Potrivit lui, criza energetică a fost eficient gestionată.

Totodată, solicitat să spună dacă se așteaptă să fie vizitat de procurori, ministrul Andrei Spînu a declarat că nu exclude o asemenea situație.

„Nu exclud nimic, dar nu am de ce să mă tem. În tot ce am făcut am fost corect. Eu știu ce am făcut, care au fost deciziile luate, și nu am de ce să îmi fac griji”, a declarat ministrul în platoul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

În acest context Andrei Spînu a reiterat că l-a atacat în judecată pe primarul general al capitalei, solicitându-i dezmințirea informației.

„Am anunțat atunci, când a făcut anumite declaarții la un post de televiziune despre așa-numitele scheme din domeniul energetic „MoldovaGaz”, „Gazprom”. Dacă deține probe, documente, i-am spus să le arate întregii societăți. Am cerut despăgubiri un leu și să măture Primăria timp de un an, să facă ordine”, a spus ministrul.

De asemenea, ministrul Infrastructurii a opinat că contractul semnat cu Gazprom de precedenta guvernare nu avea să ofere soluții de prețuri mici la gazele naturale.

„Chiar dacă se păstra contractul semnat de fosta guvernare, aveam oricum un preț foarte mare la gazele naturale”, a subliniat Andrei Spînu.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Exportul de fructe moldovenești pe piața UE, în plină ascensiune

Căutate pentru calitate și gust deosebit, fructele moldovenești sunt din ce în ce mai solicitate pe piața UE. Acest lucru este reflectat în cifrele de export pentru primele 10 luni ale anului. Dacă în anul 2021 au fost exportate circa 75 tone de cireșe, în 2023 cifra ajunge la 2600 de tone. Referitor la mere,

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului datorat entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share