666: Cifra Diavolului în raportul Serviciului Fiscal de Stat

Share

Încasările la Bugetul Public Național (BPN) administrate de Serviciul Fiscal de Stat au constituit 4.6 miliarde lei în prima lună a anului 2023, ceea ce denotă o creștere de 666.0 milioane lei sau cu 16.8% în perioada similară a anului precedent.

Potrivit Serviciul Fiscal de Stat l a Bugetul de stat (BS), în luna ianuarie 2023s-au încasat 2.1 miliarde lei, ceea ce constituie cu 341.5 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași muncă a anului 2022, sau o creștere de 19.4% .

La Bugetele locale (BL) s-au înregistrat încasări în sumă de circa 496,3 milioane lei , ceea ce are 65,1 milioane lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent sau cu 15,1%.

La Bugetul asigurărilor sociale de stat (BASS) în perioada menționată s-au încasat 1.5 miliarde lei, ceea ce constituie cu circa 161.8 milioane lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent sau o creștere de 12.1% .

Totodată, la Fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală (FAOAM) s-au acumulat 546.1 milioane lei , ceea ce constituie cu 97.5 milioane lei mai mult în comparație cu perioada similară a anului 2021 sau cu 21.7% .

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

A început cea de a doua ediție a Festivalului Tradițiilor Românești la Chișinău

Ediția a II-a a Festivalului Tradițiilor Românești aduce în capitala Republicii Moldova,începând de astăzi, un program bogat, cu muzică și meșteșuguri din toate comunitățile istorice ale României. Organizat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, din cadrul Guvernului României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, E.S. Klaus Werner Iohannis. Festivalul Tradițiilor Românești are loc în

Blocul parlamentar „Victorie-Pobeda” a fost declarat neconstituțional și desființat

Blocul parlamentar “Victorie-Pobeda”, anunțat anterior în Parlament și compus din deputați ai fostului partid Șor, a fost declarat neconstituțional și desființat în conformitate cu decizia Curții Constituționale. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a explicat că Direcția Juridică a Parlamentului a analizat anunțul privind formarea acestui grup și a constatat că membrii fostului partid Șor, care a

Localitatea Stăuceni din municipiul Chișinău devine oraș

Prin votul final din Parlament, localitatea Stăuceni, situată în municipiul Chișinău, a fost ridicată la rangul de oraș. Această schimbare a fost confirmată printr-un proiect de lege aprobat astăzi în lectură finală. Inițiativa legislativă a fost propusă de Larisa Voloh, președinta Comisiei parlamentare pentru administrație publică și dezvoltare regională. Potrivit acesteia, acordarea statutului de oraș

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share