Ce încasări a avut Avatar 2, apărut la 13 ani după primul film

Share

“Avatar: The Way of Water” a fost lansat oficial vineri, 16 decembrie, la 13 ani distanță de la primul film al seriei, devenit un clasic al cinematografiei.

Statisticile arată că Avatar 2 a înregistrat încasări considerabile în primul weekend, însă sub previziuni.

Filmul regizorului James Cameron a obţinut încasări de aproximativ 134 de milioane de dolari între vineri şi duminică, în cinematografele nord-americane, cu puţin sub previziunile experţilor, conform cifrelor provizorii publicate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

La nivel mondial, filmul a obţinut alte 300 de milioane de dolari.

Cu 430 de milioane de dolari obţinuţi, “Avatar 2” realizează una dintre cele mai bune intrări în box-office de la pandemia de COVID-19.

Regizorul James Cameron a și filmat al treilea episod și a început producția la al patrulea. Acestea sunt programate pentru 2024 și 2026, iar al cincilea în 2028.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share