Crypto Digest 12 decembrie

Fost șef SEC apără Alameda, SBF iar vrea bani, Binance acuzat etc.- un scurt rezumat al știrilor crypto din 29 noiembrie pentru cei care le-au ratat, dar doresc să fie la curent
Share
Fostul șef al SEC o va reprezenta pe Caroline Alison în cazul FTX

Potrivit Bloomberg, CEO-ul Alameda Research, Caroline Alison, va fi reprezentată de firma de avocatură WilmerHale și fosta șefă de aplicare a Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA (SEC) Stephanie Avakian.

Avakyan a fost cel care a inițiat cazul împotriva Ripple Labs.

Ea a inițiat, de asemenea, acțiuni legale împotriva Robinhood Markets, General Electric și Tesla Inc.

În cei patru ani în care a fost șef al departamentului SEC, ea a inițiat peste 3.000 de dosare și a reușit să dea în judecată aproximativ 17 miliarde de dolari.


Sam Bankman-Fried a spus că vrea să înceapă o nouă afacere pentru a plăti pagubele utilizatorilor FTX

Sam Bankman-Fried (SBF) a spus că vrea să înceapă o nouă afacere pentru a câștiga suficienți bani pentru a-i plăti pe cei afectați de colapsul FTX.

Aș da orice pentru a avea această oportunitate. Voi încerca… Am obligații față de utilizatorii FTX ”, a spus el.


Reuters: Procuratura SUA intenționează să acuze Binance și directorii săi de spălare de bani și încălcare a sancțiunilor

Procuratura SUA intenționează să pună sub acuzare Binance și directorii săi pentru spălare de bani și încălcări ale sancțiunilor, raportează Reuters, citând propriile surse.

Publicația susține că Ministerul Justiției a discutat și posibile acorduri de înțelegere cu avocații Binance.

Ancheta a început în 2018, au spus sursele. Unii procurori federali cred că au strâns deja suficiente probe pentru a începe un proces.


Binance a comentat articolul Reuters

Binance a negat articolul Reuters care susține că ar fi pregătiți să încheie o înțelegere cu Departamentul de Justiție al SUA.

Șeful departamentului de investigații al bursei, Tigran Ghambaryan, a declarat că Binance a „răspuns la peste 47.000 de solicitări de aplicare a legii” din noiembrie 2021.

Autoritățile de reglementare examinează fiecare companie crypto pentru multe dintre aceleași probleme. Această industrie în curs de dezvoltare a crescut rapid, iar Binance și-a demonstrat angajamentul față de securitate și conformitate investind masiv în echipa noastră și în instrumentele și tehnologiile pe care le folosim pentru a detecta și opri activitățile ilegale”, a spus un purtător de cuvânt al Binance.

Gambarian a adăugat că Binance și-a mărit personalul de securitate și conformitate cu peste 500% și că echipa sa este „poate chiar cea mai puternică din întregul sector financiar”.


Bybit a implementat un sistem de confirmare a rezervelor

Bursa de criptomonede Bybit a anunțat lansarea unui sistem de confirmare a rezervelor bazat pe arborele Merkle.

Noua inițiativă permite clienților să verifice direct activele Bybit, precum și activele lor personale pe bursă.

Serviciul funcționează și pentru programul Bybit Earn.


Sam Bankman-Fried spune că nu are de gând să participe la audierile Senatului săptămâna aceasta

Vorbind la podcastul Unusual Whales din 12 decembrie, Sam Bankman-Fried a declarat că „nu intenționează să vorbească la viitoarele audieri ale Senatului din această săptămână”.

Bankman-Fried a declarat anterior că este gata să se adreseze Congresului pe 13 decembrie.

Îmi este greu să călătoresc acum din cauza paparazzilor. În prezent, nu intenționez să vorbesc la viitoarele audieri ale Senatului săptămâna aceasta, dar dacă sunt citat, voi fi deschis și gata să vorbesc dacă consideră că este important să fiu prezent”, a spus el.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în județul Buzău, resimțit și în Republica Moldova

Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,8 pe Richter s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora 0:05, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, România, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), notează Agerpres. Mai mulți internauți din Republica Moldova au scris că au resimțit seismul. Seismul, de intensitate

O nouă companie aeriană vine în Republica Moldova

O nouă compania low-cost va ateriza în curând pe Aeroportul Internațional de la Chișinău, susține ministrul Infrastructurii Andrei Spînu. „Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare. Chișinău – Stuttgart: în

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share