Qatar – Equador 0 – 2: Gazdele fără drept de apel

Ecuador a învins țara gazdă Qatar, scor 2-0 (2-0), duminică, în partida de deschidere de la Cupa Mondială, contând pentru Grupa A din care mai fac parte Olanda și Senegal.
Share

Ecuadorienii au început foarte tare partida cu Qatar și, după doar 31 de minute puteau avea 3-0 pe tabelă, dacă tehnologia VAR nu anula o reușită a aceluiași Enner Valencia pentru un ofsaid de doar câțiva centimetri.

Cu un avantaj de două goluri, Ecuador a controlat partida și nu părut nicio secundă în pericol. Qatar a practicat un fotbal foarte modest, prin care își reduce semnificativ șansele de a se califica în fazele eliminatorii ale competiției.

Qatar este prezentă la Cupa Mondială din postura de echipă gazdă, în timp ce Ecuador a încheiat pe locul 4 într-o grupă din care au mai făcut parte Brazilia, Argentina sau Uruguay, poziție care i-a asigurat calificarea la turneul final din acest an.

Singurul meci direct disputat între Qatar și Ecuador a avut loc în anul 2018, atunci când gazdele s-au impus cu 4-3

Echipele de start

Qatar: 1. Al Sheeb – 3. Hassan, 16. Khoukhi, 15. Al Rawi – 14. Ahmed, 6. Hatem, 12. Boudiaf, 2. Pedro Miguel – 11. Afif, 19. Almoez, 10. Al Haydos.
Rezerve: 21. Hassan, 22. Barsham – 4. Waad, 5. Salman, 7. Alaaeldin, 8. Assadalla, 9. Muntari, 13. Khoder, 17. Mohammad, 18. Mazeed, 20. Al Hajri, 23. Madibo, 24. Al Hadhrami, 25. Abdulsallam, 26. Meshaal.
Antrenor: Felix Sanchez Bas.

Ecuador: 1. Galindez – 17. Preciado, 2. Torres, 3. Hincapie, 7. Estupinan – 19. Plata, 20. Mendez, 23. Caicedo, 10. Ibara Mina – 13. Valencia, 11. Estrada.
Rezerve: 12. Arana, 22. Dominguez – 4. Arboleda, 5. Cifuentes, 6. Pacho, 8. Gruezo, 9. Preciado, 14. Arreaga, 15. Mena, 16. Sarmiento, 18. Palacios, 21. Franco, 24. Reasco, 25. Porozo, 26. K.Rodriguez.
Antrenor: Gustavo Alfaro.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului datorat entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în județul Buzău, resimțit și în Republica Moldova

Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,8 pe Richter s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora 0:05, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, România, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), notează Agerpres. Mai mulți internauți din Republica Moldova au scris că au resimțit seismul. Seismul, de intensitate

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share