Qatar – Equador 0 – 2: Gazdele fără drept de apel

Ecuador a învins țara gazdă Qatar, scor 2-0 (2-0), duminică, în partida de deschidere de la Cupa Mondială, contând pentru Grupa A din care mai fac parte Olanda și Senegal.
Share

Ecuadorienii au început foarte tare partida cu Qatar și, după doar 31 de minute puteau avea 3-0 pe tabelă, dacă tehnologia VAR nu anula o reușită a aceluiași Enner Valencia pentru un ofsaid de doar câțiva centimetri.

Cu un avantaj de două goluri, Ecuador a controlat partida și nu părut nicio secundă în pericol. Qatar a practicat un fotbal foarte modest, prin care își reduce semnificativ șansele de a se califica în fazele eliminatorii ale competiției.

Qatar este prezentă la Cupa Mondială din postura de echipă gazdă, în timp ce Ecuador a încheiat pe locul 4 într-o grupă din care au mai făcut parte Brazilia, Argentina sau Uruguay, poziție care i-a asigurat calificarea la turneul final din acest an.

Singurul meci direct disputat între Qatar și Ecuador a avut loc în anul 2018, atunci când gazdele s-au impus cu 4-3

Echipele de start

Qatar: 1. Al Sheeb – 3. Hassan, 16. Khoukhi, 15. Al Rawi – 14. Ahmed, 6. Hatem, 12. Boudiaf, 2. Pedro Miguel – 11. Afif, 19. Almoez, 10. Al Haydos.
Rezerve: 21. Hassan, 22. Barsham – 4. Waad, 5. Salman, 7. Alaaeldin, 8. Assadalla, 9. Muntari, 13. Khoder, 17. Mohammad, 18. Mazeed, 20. Al Hajri, 23. Madibo, 24. Al Hadhrami, 25. Abdulsallam, 26. Meshaal.
Antrenor: Felix Sanchez Bas.

Ecuador: 1. Galindez – 17. Preciado, 2. Torres, 3. Hincapie, 7. Estupinan – 19. Plata, 20. Mendez, 23. Caicedo, 10. Ibara Mina – 13. Valencia, 11. Estrada.
Rezerve: 12. Arana, 22. Dominguez – 4. Arboleda, 5. Cifuentes, 6. Pacho, 8. Gruezo, 9. Preciado, 14. Arreaga, 15. Mena, 16. Sarmiento, 18. Palacios, 21. Franco, 24. Reasco, 25. Porozo, 26. K.Rodriguez.
Antrenor: Gustavo Alfaro.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Vasile Tarlev Intră în cursa pentru Președinția Republicii Moldova

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. Aceasta vine în contextul solicitărilor și îndemnurilor din partea cetățenilor, care au determinat decizia sa de a se implica mai activ în viața politică și economică a țării. Tarlev, într-o declarație recentă, a

Micii producători vor putea beneficia de granturi de până la 500 de mii de lei

Guvernul a aprobat, astăzi, Programul de sprijin al micilor producători. Acesta prevede că micii producători – întreprinderi cu o cifră de afaceri anuală de până la 5 milioane de lei și cu până la 9 angajați – vor primi finanțare nerambursabilă de cel mult 70% din valoarea proiectului investițional, dar nu mai mult de 500

Șefa statului a discutat cu 28 de șefi de raioane despre referendumul de aderare la UE

Președinta Maia Sandu a avut o nouă rundă de consultări despre organizarea referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Șefa statului a discutat cu 28 de președinți și vicepreședinți de raioane și i-a chemat să susțină și să promoveze parcursul european al țării, subliniind că integrarea europeană va aduce beneficii tuturor comunităților, indiferent de

Apple pregătește lansarea primului său iPhone pliabil în 2026

Apple, gigantul tehnologic din Cupertino, California, intenționează să revoluționeze din nou piața smartphone-urilor prin lansarea unui iPhone pliabil în 2026, marcând astfel cea mai semnificativă schimbare de design pentru cel mai popular produs al său. Această mișcare este văzută ca o încercare de a imita succesul Samsung Electronics, care a deschis drumul în segmentul telefoanelor

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share