Argentina trimite Croația în finala mică: 3 – 0

Lionel Messi și Julian Alvarez au asigurat Argentinei un loc în finala Cupei Mondiale, cu o victorie dominantă în semifinală cu 3-0 în fața Croației pe stadionul Lusail
Share

Lionel Messi și Julian Alvarez au asigurat Argentinei un loc în finala Cupei Mondiale, cu o victorie dominantă în semifinală cu 3-0 în fața Croației pe stadionul Lusail.

Croația, care urmărea să ajungă în finala consecutivă după eroismul din 2018, a fost mai bună în timpul primei jumătăți de deschidere, dar Dominik Livakovic l-a doborât pe Alvarez careu, când atacantul lui Manchester City a ridicat mingea peste el.

Livakovic a fost eroul țării sale în victoriile în loviturile de departajare împotriva Japoniei și Braziliei, dar el a rămas fără nicio șansă, când Messi și-a aruncat penalty-ul în colțul din dreapta sus pentru a se alătura lui Kylian Mbappe în fruntea cursei Ghetei de Aur.

Apoi, Alvarez a parcurs cu tenacitate o apărare împrăștiată a Croației în contraatac pentru a dubla avantajul, iar cei doi marcatori s-au combinat încântător în minutul 69 – Messi chinuindu-l pe Josko Gvardiol cu un dribling fascinant, înainte de a-l împinge pe Alvarez pentru al treilea gol.

Messi însuși are cinci goluri marcate și acum este cel mai mare marcator al Argentinei din toate timpurile la Cupa Mondială, după ce l-a revizuit pe Gabriel Batistuta. El va avea acum o ultimă șansă de a-l egala pe marele Diego Maradona și de a ridica celebrul trofeu de aur.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share