Campionatul Republicii Moldova la Jiu-Jitsu

Circa 255 de sportivi au participat la Campionatul Republicii Moldova la Jiu-Jitsu ediția XXIII din 2022
Share

În acest week-end în incinta Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale s-a desfășurat a XXIII-a etapă a Campionatului Republicii Moldova la JIU – JITSU MJJF (versiunea braziliană).

La acest campionat au participat 6 cluburi sportive din întreaga Republică: Ju-Jitsu Moldova Bushinkai, Bushin Dojo, Atama, Wolfpack Cahul, Dojo Ezone, Corovai Rîbniţa, circa 255 de sportivi la toate categoriile de vârstă atât masculine cât și feminine.

Conform spuselor președintelui Federației de profil Roman Babii dacă în anii precedenți se organizau 2 sau chiar 3 etape a Campionatului Republicii Moldova la Jiu-Jitsu în anul acesta s-a desfășurat doar o etapă.

La acest campionat s-a aplicat o inovație – sportivii au fost divizați în 2 categorii începători și cei cu experiență, ceea ce a adus la o desfășurare mai calitativă și eficientă cât și a selecției tinerilor talente pentru lotul național.

Sincere mulțumiri sportivilor, organizatorilor, partenerilor și nu în ultimul rând părinților care au contribuit la susținerea și desfășurarea acestui campionat.

Poze: Timur Palii, Text: Ana Colțov

Mai multe poze pe pagina noastră Facebook

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share