Australian Open cel mai lung raliu – 70 de șuturi

Jason Murray Kubler și Karen Khachanov au jucat un meci fantastic miercuri la Australian Open. Spectatorii erau în flăcări când favoritul de acasă a câștigat un joc de 70 de lovituri.
Share

Jason Murray Kubler și Karen Khachanov au jucat un meci fantastic miercuri la Australian Open. Spectatorii erau în flăcări când favoritul de acasă a câștigat un joc de 70 de lovituri.

Mai jos dăm o retrospectivă dintre cele mai lungi raliuri jucate în tenis:

Sampras vs Agassi US Open 1999

Un raliu foarte lung între doi mari ai jocului a avut loc la US Open din 1997, între rivalii amar Pete Sampras și Andre Agassi. Perechea a schimbat 51 de lovituri într-o întâlnire epică.

Borg vs Vilas French Open 1978

Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Bjorn Borg, l-a înfruntat pe Guillermo Vilas în finala Openului francez din 1978. Vilas a fost campionul apărător, dar asta nu l-a împiedicat pe Borg să-l demonteze în seturi drepte.

Unul dintre momentele marcante ale meciului a fost însă mitingul de 86 de lovituri pe care l-au jucat, care l-a epuizat clar pe Vilas!

Djokovic vs Nadal US Open 2013

Djokovic și Nadal au, probabil, cea mai mare rivalitate în tenis din toate timpurile. Au jucat de 58 de ori, ceea ce este mai mult decât orice altă rivalitate de tenis din istorie.

Perechea a împărțit, de asemenea, unele dintre cele mai mari etape din lumea tenisului, dintre care una a fost la US Open 2013.

În finală, Djokovic a reușit să spargă serviciul lui Nadal pentru a conduce setul al doilea cu 4-2, o etapă crucială a meciului, cu un raliu de 55 de lovituri. Nadal avea să-l depășească pe Djokovic și să câștige titlul în 4 seturi.

Simon vs Monfils Australian Open 2013

Unul dintre cele mai lungi și mai istovitoare raliuri de pe lista noastră a venit de la duo-ul francez Gael Monfils și Gilles Simon. Acest raliu de 71 de lovituri a fost o nebunie de urmărit, mai ales într-un moment atât de crucial al meciului, 4-4 în setul doi.

Perechea a produs, de asemenea, un raliu de 60 de lovituri în întâlnirea lor de la Hamburg Open 2011, așa că știu cu siguranță cum să se împingă unul pe celălalt la limită!

Mahut vs Granollers Cupa Davis 2018

Când Franța a înfruntat Spania în ediția din 2018 a Cupei Davis, doi veterani ai jocului au venit în lovitură. Nicolas Mahut și Marcel Granollers au jucat un raliu de 84 de lovituri în departajare care, în cele din urmă, l-ar vedea pe spaniol să ia meciul cu 13-11 în tie break-ul decisiv al setului final.

Acest raliu a avut loc doar la al doilea punct al meciului și perechea jucau în mod clar pentru mulțime, deoarece cele mai multe lovituri au fost revers-uri unul la altul.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului datorat entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în județul Buzău, resimțit și în Republica Moldova

Un cutremur mediu cu magnitudinea 4,8 pe Richter s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora 0:05, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, România, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), notează Agerpres. Mai mulți internauți din Republica Moldova au scris că au resimțit seismul. Seismul, de intensitate

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share