Australian Open cel mai lung raliu – 70 de șuturi

Jason Murray Kubler și Karen Khachanov au jucat un meci fantastic miercuri la Australian Open. Spectatorii erau în flăcări când favoritul de acasă a câștigat un joc de 70 de lovituri.
Share

Jason Murray Kubler și Karen Khachanov au jucat un meci fantastic miercuri la Australian Open. Spectatorii erau în flăcări când favoritul de acasă a câștigat un joc de 70 de lovituri.

Mai jos dăm o retrospectivă dintre cele mai lungi raliuri jucate în tenis:

Sampras vs Agassi US Open 1999

Un raliu foarte lung între doi mari ai jocului a avut loc la US Open din 1997, între rivalii amar Pete Sampras și Andre Agassi. Perechea a schimbat 51 de lovituri într-o întâlnire epică.

Borg vs Vilas French Open 1978

Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Bjorn Borg, l-a înfruntat pe Guillermo Vilas în finala Openului francez din 1978. Vilas a fost campionul apărător, dar asta nu l-a împiedicat pe Borg să-l demonteze în seturi drepte.

Unul dintre momentele marcante ale meciului a fost însă mitingul de 86 de lovituri pe care l-au jucat, care l-a epuizat clar pe Vilas!

Djokovic vs Nadal US Open 2013

Djokovic și Nadal au, probabil, cea mai mare rivalitate în tenis din toate timpurile. Au jucat de 58 de ori, ceea ce este mai mult decât orice altă rivalitate de tenis din istorie.

Perechea a împărțit, de asemenea, unele dintre cele mai mari etape din lumea tenisului, dintre care una a fost la US Open 2013.

În finală, Djokovic a reușit să spargă serviciul lui Nadal pentru a conduce setul al doilea cu 4-2, o etapă crucială a meciului, cu un raliu de 55 de lovituri. Nadal avea să-l depășească pe Djokovic și să câștige titlul în 4 seturi.

Simon vs Monfils Australian Open 2013

Unul dintre cele mai lungi și mai istovitoare raliuri de pe lista noastră a venit de la duo-ul francez Gael Monfils și Gilles Simon. Acest raliu de 71 de lovituri a fost o nebunie de urmărit, mai ales într-un moment atât de crucial al meciului, 4-4 în setul doi.

Perechea a produs, de asemenea, un raliu de 60 de lovituri în întâlnirea lor de la Hamburg Open 2011, așa că știu cu siguranță cum să se împingă unul pe celălalt la limită!

Mahut vs Granollers Cupa Davis 2018

Când Franța a înfruntat Spania în ediția din 2018 a Cupei Davis, doi veterani ai jocului au venit în lovitură. Nicolas Mahut și Marcel Granollers au jucat un raliu de 84 de lovituri în departajare care, în cele din urmă, l-ar vedea pe spaniol să ia meciul cu 13-11 în tie break-ul decisiv al setului final.

Acest raliu a avut loc doar la al doilea punct al meciului și perechea jucau în mod clar pentru mulțime, deoarece cele mai multe lovituri au fost revers-uri unul la altul.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Două căprioare, eliberate din captivitate de autorități în raionul Nisporeni

Într-o acțiune promptă și decisivă, inspectorii pentru Protecția Mediului din raionul Nisporeni au reușit să elibereze două căprioare ținute ilegal în captivitate de un locuitor al satului Odobești. Autoritățile au fost sesizate de un cetățean vigilent, iar intervenția lor rapidă a dus la salvarea animalelor. Inspectorii s-au deplasat la fața locului imediat după primirea alertei

NATO păstrează 500.000 de militari în alertă din cauza amenințării rusești

În contextul creșterii tensiunilor cu Rusia, Alianța Nord-Atlantică (NATO) a mobilizat 500.000 de militari pentru a contracara posibilele agresiuni ale Moscovei. Acest pas vine după o serie de evenimente ce au consolidat temerile legate de intențiile expansioniste ale Rusiei, printre care anexarea Crimeei în 2014 și invazia Ucrainei în 2022. În ultimii zece ani, NATO

Copiii din raioanele Cahul și Rezina beneficiază de servicii stomatologice gratuite

În perioada 22-25 iulie, copiii din raioanele Cahul și Rezina vor avea acces la servicii stomatologice gratuite oferite de echipe mobile de medici specialiști. Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), aceste servicii vor fi disponibile pentru copiii din localitățile Taraclia de Salcie și Doina. Pe lângă aceste servicii stomatologice, un complex radiodiagnostic mobil

China plănuiește să crească vârsta de pensionare, acum cea mai scăzută din lume

China intenționează să mărească treptat vârsta de pensionare, în prezent cea mai scăzută din lume, pentru a permite oamenilor să lucreze mai mult timp și pentru a reduce presiunea asupra sistemului de pensii, în contextul în care multe provincii se confruntă deja cu deficite, informează agenția Reuters. Această reformă este urgentă, având în vedere că

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share