Vremea instabilă și regim termic în scădere ușoară. Prognoza meteo

Share

Experții meteo ne informează că vremea se menține miercuri, 11 ianuarie, instabilă, iar regimul termic va marca o ușoară scădere. Noaptea izolat vor cădea precipitații slabe în fază mixtă, izolat se va forma ceață slabă, pe drumuri ghețuș.

Ziua se prevede vreme fără precipitații esențiale, iar vântul va sufla din sud-est moderat.

La nordul Republicii Moldova, pe timp de zi maximele se vor situa între 3 și 6 grade Celsius, iar valorile nocturne vor indica -2 și -5 grade.

La centru, ziua se vor înregistra 1 și 4 grade, iar la noapte temperatura va scădea până la -4 și -1 grade Celsius.

La sud, temperatura va oscila ziua între 2 și 5 grade, iar la noapte mercurul din termometre va indica -3 și 0 grade.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share