Vreme geroasă și temperaturi scăzute în termometre. 29 de zile până la primăvară

Share

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi cer noros pe întreg teritoriul țării. Maximele zilei va ajunge la 3 grade. Noaptea mercurul va coborî până la -5 grade. În următoarele zile, vremea se menține la fel.

Astfel, la Briceni, Soroca și Edineț meteorologii anunță -1 grade, iar la Ungheni, Călărași, Orhei ziua vor fi 0 grade Celsius.

La Chișinău maxima zilei va fi de 1 grad Celsius, iar la noapte vor fi 0 grade.

În sudul țării, la Cahul, Comrat și Ceadîr-Lunga, meteorologii anunță 2 grade ziua, iar noaptea 0 grade Celsius.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share