Un bărbat din Chișinău a fost reținut, în flagrant, pentru trafic de influență

Share

Un bărbat din Chișinău a fost reținut, în flagrant, pentru trafic de influență. În schimbul a 5000 de euro, ar fi promis să influențeze soluționarea unui material din gestiunea Poliției.

Un bărbat din Chișinău a fost denunțat la CNA pentru faptul că ar fi promis să intervină pe lângă persoane publice din cadrul Poliției cu scopul de a le determina să înceteze investigațiile în materialele aflate în gestiune pe un caz de furt. Acesta ar fi pretins 5000 de euro de la denunțător în schimbul influențării deciziei în cauza menționată.

În baza denunțului, a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. La data de 26 decembrie, transmiterea mijloacelor bănești în sumă de 3000 de euro a fost efectuată sub controlul Direcției Teritoriale „Centru” a CNA și al Procuraturii Anticorupție. Bănuitul a fost reținut în flagrant, iar în prezent se află în izolatorul de urmărire penală pentru 72 de ore.

Acțiunile de urmărire penală în acest caz sunt în desfășurare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru identificarea cercului de persoane implicate.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share