Pavel Grigorciuc a solicitat președintelui țării Maia Sandu să intervină pentru a face dreptate

Share

Președintele asociației obștești „Dreptul la Dreptate”, Pavel Grigorciuc, a organizat luni, 14 august, un flashmob în fața Președinției Republicii Moldova, la care a cerut intervenția șefei statului, Maia Sandu, pentru a curma fărădelegile din sistemul național de justiție.

Astfel, Pavel Grigorciuc susține că traficantul și contrabandistul internațional, Mihail Răileanu, anunțat în căutare internațională, trebuie să fie deferit justiției. Potrivit lui Grigorciuc, Răileanu, alias Zobar, este proprietarul unor fabrici ilegale de țigări din Franța și este implicat în scheme de subminare masivă a economiei țărilor-membre ale Uniunii Europene.

Grigorciuc a declarat că a înregistrat o cerere către Poliția Națională, Procuratura, Guvern, Președinție, Interpol, Europol, precum și alte instituții internaționale de resort, pentru ca Republica Moldova să respecte obligațiunile internaționale asumate.

În același context, liderul asociației obștești „Dreptul la Dreptate” susține că autoritățile belgiene l-au condamnat la închisoare pe Mihail Răileanu, iar procurorii și judecătorii moldoveni, fiind corupți, ezită să aplice în practică decizia structurilor europene.

Autorul manifestării publice susține că mulți procurori, judecători și polițiști din Republica Moldova colaborează cu elementele criminale, fiind remunerați generos pentru a-i exonera de pedeapsă. La momentul plasării știrii, Președinția nu a venit cu o reacție oficială.

Totodată, adresându-se Președintelui Republicii Moldova, Grigorciuc a menționat că a fost deja amenințat de către elementele interlope.

VIDEO:

https://www.privesc.eu/Arhiva/103470/Actiune-organizata-de-de-Pavel-Grigorciuc–presedintele-asociatiei-obstesti–Dreptul-la-Dreptate—cu-tema–Cerem-implicarea-urgenta-a-Presedintei-Mai

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Meta a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Generatorul de imagini pe care Meta urmează să-l implementeze în unele din produsele sale este acum disponibil de sine stătător. Meta va oferi, în curând, mai multe funcţii de AI în Facebook, Instagram şi WhatsApp, printre acestea numărându-se posibilitatea generării imaginilor pe baza comenzilor scrise. Înainte de asta, însă, compania a lansat un site, unde

Românii au mai multă încredere în Șoșoacă decât în Iohannis, Ciucă sau Drulă

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor. Ei sunt urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O femeie care era în mașină cu el a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitatea Roșia, din județul Bihor. Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764,

Cel mai mare parc fotovoltaic din Republica Moldova va fi pus în funcțiune până la finalul anului

Până la finalul acestui an, Navitas Energy SRL, parte a grupului Premier Energy, planifică să pună în funcțiune cel mai mare parc de instalații fotovoltaice din Republica Moldova. Parcul fotovoltaic, numit Vadul lui Vodă, este construit pe marginea traseului Chișinău-Vadul lui Vodă, în locul unei vii bătrâne, neîngrijite de mai mulți ani, susține administrația companiei.

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share