Parlamentul face concurență casei britanice de licitaţii Christie’s

Share

Secretariatul Parlamentului oferă în chirie un imobil cu suprafața de 97,2 m2, amplasat în municipiul Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 159. Licitația cu strigare va avea loc pe data de 31 ianuarie, la ora 10:00, în incinta imobilului.

Bunul imobil are trei încăperi și două blocuri sanitare și este amplasat la parterul unui bloc de locuit. Respectiv, persoanele care vor obține dreptul de locațiune vor putea desfășura activități respectând legislația cu privire la locuințe și a ordinii publice. Nu vor fi permise activitățile cultural-distractive, organizarea jocurilor de noroc sau a pariurilor. De asemenea, nu vor fi acceptate activitățile de producere, inclusiv în domeniul alimentației publice. Prețul inițial al chiriei imobilului este de 316 000 de lei pe an.

Persoanele interesate de ofertă pot depune cererile de participare la licitație la adresa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova: bd. Ștefan cel Mare, nr. 151. Data-limită de depunere a cererilor este 27 ianuarie 2023, ora 12:00.
La licitație pot participa persoanele fizice și juridice din Republica Moldova, inclusiv persoane fizice şi juridice străine integral private, apatrizii, în condiţiile legislației în vigoare.

Dosarul de participare trebuie să conțină următoarele acte: cerere de participare, cu indicarea obligatorie a genului de activitate planificat; copia actului de identitate (pentru persoanele fizice); extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice (pentru persoanele juridice); actul bancar de confirmare a depunerii acontului în mărime de 10% din valoarea inițială a cuantumului anual al chiriei; actul bancar ce confirmă achitarea taxei de participare la licitație.

Taxa de participare la licitație constituie 600 lei pentru persoane fizice și 1200 lei pentru persoane juridic. Comisia de licitație va examina cererile depuse și, în funcție de genul de activitate preconizat, va admite sau va respinge participarea la licitație a potențialilor candidați.

Celor care nu au fost admiși la licitație li se va restitui taxa de participare și acontul.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

Exportul de fructe moldovenești pe piața UE, în plină ascensiune

Căutate pentru calitate și gust deosebit, fructele moldovenești sunt din ce în ce mai solicitate pe piața UE. Acest lucru este reflectat în cifrele de export pentru primele 10 luni ale anului. Dacă în anul 2021 au fost exportate circa 75 tone de cireșe, în 2023 cifra ajunge la 2600 de tone. Referitor la mere,

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an

Bitcoin a depăşit 40.000 de dolari pentru prima dată în acest an, graţie impulsului datorat entuziasmului general cu privire la reducerile de dobândă din SUA, în timp ce comercianţii anticipează aprobarea iminentă a fondurilor Bitcoin tranzacţionate pe piaţa bursieră americană. Cea mai mare criptomonedă din lume a ajuns luni la 41.522 de dolari, cel mai

O nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC” vine din  SUA

Nouă speranță, pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat Nouă speranță pentru bolnavii de cancer de sânge tip „LLC”. SUA au aprobat medicamentul Jaypirca, dezvoltat de compania Eli Lilly. Administraţia pentru alimente şi medicamente din Statele Unite (FDA) a dat o a doua aprobare pentru medicamentul Jaypirca al companiei Eli Lilly,

O delegație din SUA, în vizită la Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

La 01 decembrie 2023, Poliția de Frontieră a primit în vizită reprezentanții Agenției de Apărare și Reducere a Amenințărilor a Departamentului Apărării al SUA (DTRA). În cadrul discuțiilor, s-a efectuat o prezentare detaliată a activității desfășurate de către Poliția de Frontieră și evoluțiile înregistrate la frontiera de stat în această perioadă, fiind evidențiate rezultatele obținute

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share