Parlamentul face concurență casei britanice de licitaţii Christie’s

Share

Secretariatul Parlamentului oferă în chirie un imobil cu suprafața de 97,2 m2, amplasat în municipiul Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 159. Licitația cu strigare va avea loc pe data de 31 ianuarie, la ora 10:00, în incinta imobilului.

Bunul imobil are trei încăperi și două blocuri sanitare și este amplasat la parterul unui bloc de locuit. Respectiv, persoanele care vor obține dreptul de locațiune vor putea desfășura activități respectând legislația cu privire la locuințe și a ordinii publice. Nu vor fi permise activitățile cultural-distractive, organizarea jocurilor de noroc sau a pariurilor. De asemenea, nu vor fi acceptate activitățile de producere, inclusiv în domeniul alimentației publice. Prețul inițial al chiriei imobilului este de 316 000 de lei pe an.

Persoanele interesate de ofertă pot depune cererile de participare la licitație la adresa Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova: bd. Ștefan cel Mare, nr. 151. Data-limită de depunere a cererilor este 27 ianuarie 2023, ora 12:00.
La licitație pot participa persoanele fizice și juridice din Republica Moldova, inclusiv persoane fizice şi juridice străine integral private, apatrizii, în condiţiile legislației în vigoare.

Dosarul de participare trebuie să conțină următoarele acte: cerere de participare, cu indicarea obligatorie a genului de activitate planificat; copia actului de identitate (pentru persoanele fizice); extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice (pentru persoanele juridice); actul bancar de confirmare a depunerii acontului în mărime de 10% din valoarea inițială a cuantumului anual al chiriei; actul bancar ce confirmă achitarea taxei de participare la licitație.

Taxa de participare la licitație constituie 600 lei pentru persoane fizice și 1200 lei pentru persoane juridic. Comisia de licitație va examina cererile depuse și, în funcție de genul de activitate preconizat, va admite sau va respinge participarea la licitație a potențialilor candidați.

Celor care nu au fost admiși la licitație li se va restitui taxa de participare și acontul.

Share

Suntem disponibili pe mai multe platforme sociale. Alătură-te și citește-ne fără publicitate:

Ultimele știri ...

A început cea de a doua ediție a Festivalului Tradițiilor Românești la Chișinău

Ediția a II-a a Festivalului Tradițiilor Românești aduce în capitala Republicii Moldova,începând de astăzi, un program bogat, cu muzică și meșteșuguri din toate comunitățile istorice ale României. Organizat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, din cadrul Guvernului României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, E.S. Klaus Werner Iohannis. Festivalul Tradițiilor Românești are loc în

Blocul parlamentar „Victorie-Pobeda” a fost declarat neconstituțional și desființat

Blocul parlamentar “Victorie-Pobeda”, anunțat anterior în Parlament și compus din deputați ai fostului partid Șor, a fost declarat neconstituțional și desființat în conformitate cu decizia Curții Constituționale. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a explicat că Direcția Juridică a Parlamentului a analizat anunțul privind formarea acestui grup și a constatat că membrii fostului partid Șor, care a

Localitatea Stăuceni din municipiul Chișinău devine oraș

Prin votul final din Parlament, localitatea Stăuceni, situată în municipiul Chișinău, a fost ridicată la rangul de oraș. Această schimbare a fost confirmată printr-un proiect de lege aprobat astăzi în lectură finală. Inițiativa legislativă a fost propusă de Larisa Voloh, președinta Comisiei parlamentare pentru administrație publică și dezvoltare regională. Potrivit acesteia, acordarea statutului de oraș

Știri zi de zi.

Drepturi rezervate © 2022

Share